Mennyire lehet a symbian alapú hardverekre C++ nyelvben szoftvert programozni?
Amit biztosan tudok hogy a symbian S60 az c nyelvben íródott. Hardvert építenék és saját programot írnék hozzá de nem tudok alkatrészeket gyártani ezért meglévőt bontanék. Ami 100% hogy C++ nyelvben kezdek el tanulni programozni de hogy mire használhatom fel arra is gondolnom kell! Telefonokat nagyon szeretem ezért kerestem ki mire kompatibilis a C++ Ami kimondottan érdekel hogy egy Symbian 9-es operációs rendszerrel rendelkező hardverre is tudok programot írni vagy a processzorát átálítani másra?
Mert oké hogy az INTEL processzorokra felrakhatok linuxot vagy windows-t
De kiskoromba megtanultam hogy COprocessor nélküli gép nem viszi a win95-öt. Tehát win10-et nem rakhatok 3310 telefonomra mégha 100 processzort sorban kötnék sem mert nem arra a szoftver állományra írták azt az adott nyelvet. Fontos lenne megtudnom hogy a symbian 6 és 9 ugyan az az alapokon nyugszik e! Köszönöm előre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!