Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ha nem tudok programozni és...

Ha nem tudok programozni és elvégzek egy alap egyetmet akkor utána mennyit keresek?

Figyelt kérdés
Pl elte ik vag ilyesmi

2016. okt. 6. 13:36
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%
3 éves a képzés, ötödéves vagyok. És még mindig van két tárgyam (adatbázis-adminisztráció és adatbázisrendszerek megvalósítása 1).
2016. okt. 7. 00:33
 32/43 A kérdező kommentje:
Szerintem én ha belevetem magam, akkor megleszek időben, de legfeljebb 4 év alatt. Milyen voltak a jegyeid középiskolában?
2016. okt. 7. 00:36
 33/43 anonim ***** válasza:
100%

Az érettségimet tudom:

Töri 60%

Matek 61%

Magyar 80%

Angol 88%

Infó 96%

Középszint mind. Egyébként négyes-ötös tanuló voltam. Egyetemen a kettesért összeteszem a két kezem a húzósabb tárgyakból.

2016. okt. 7. 00:40
 34/43 A kérdező kommentje:
Szerintem akkor nekem menni fog, úgy érzem még van bennem tartalék. Te az egyetem melleti munkával mennyit kerestél?
2016. okt. 7. 00:43
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

Pénzed is van az egyetemre? Mert ugye tudod, hogy ha fel is vesznek államira, de nem teljesítesz fél évenként minimum 18 kreditet (az általában 30-ból), akkor átraknak költségtérítésesre, az pedig alsó hangon 200 ezer még levelezőn is, nappalin meg még több.

Azt viszont garantálom, hogy ha programozni is most akarsz megtanulni, akkor nem leszel képes minden tárgyat a megadott félévben megcsinálni. Az analízis önmagában baromi nehéz, azzal mindenki megszenved. Akinek mellette már megy a programozás, az legalább azt könnyen letudja (nekem mind ötös lett), de ha még arra is tanulnod kell, akkor kizárt, hogy mindent teljesíts.

A matek tárgyak PTI-n olyanok, hogy tanulsz rá két hetet, azt hiszed, hogy "oké, értem a dolgokat", aztán jön a vizsga és csak pislogsz a feladatokon, aztán ha szerencséd van, megkönyörül a tanár és kapsz egy kettest.

De erősebb egyetemeken még direkt szivatni is szokták az embert, úgyhogy ne reménykedj!

2016. okt. 7. 08:22
 36/43 A kérdező kommentje:
Álamilag támogatottra megyek. Annyit nem akarok csúszni hogy átsorolás legyen belőle. Igazából főleg a keresetről akartam kérdezni, nem arról hogy csináljam-e.
2016. okt. 7. 16:59
 37/43 A kérdező kommentje:
Továbbra is várok válaszokat, hogy hogy kereshetnék havi 20000-nél többet! Nem kell győkzödni csináljam-e vagy sem, tudom hogy nekem menni fog.
2016. okt. 10. 21:51
 38/43 anonim ***** válasza:
89%
Tanulj jógaoktatónak! Olvastam, hogy a nemzeti banknál milla felett is kereshetsz.
2016. okt. 10. 22:09
 39/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm de maradok a programozásnál mert az biztosabb pénz. De mit tanuljak egyetem mellett, hogy többet keressek?
2016. okt. 10. 23:04
 40/43 anonim ***** válasza:
50%

Keresni bárhogy kereshetsz, hogy találsz e az már más kérdés.

Minél több magas szintű programozási nyelv megfelelő ismerete, stressztűrőképesség, stb.

Hidd el, hogy attól hogy office programokat jól kezelsz és megkaptad a 4est még nem leszel programozó. Én 5ös voltam infóból, az osztályból az egyik legjobb. Aztán elkezdtem programozni suliba és itthon is. Az alapok megvannak, egyszerű programokat össze tudok hozni, de aki a bal fülét nem jobb kézzel vakarja meg az ne menjen programozónak.

Nem egy programozó ismerősöm van, velük beszélgetni is vicces, elkezdenek egy mondatot és tudják hogy fogják befejezni.

Oké hogy jó fizetés, de azért teljesíteni is tudni kell.

2016. okt. 11. 07:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!