Írtam egy programot viszont nem minden tesztre fut le és nincs ötletem, hogy mi lehet a gond. Talán nektek?
A feladat:
Amikre jól lefut:
Ami zöld színnel van arra jól megy. A fehér alapon levő tesztekből 2 működik. Nem tudni, hogy milyen adatokkal dolgozik ott a kód. Nem lehet megnézni, hogy milyen adatok vannak az állományban, illetve lefuttatni sem, hogy lássuk mit ír ki.
A kódom:
*-ot tettem a linkekbe. Előre is köszönöm az időtöket és a segítségeteket.
Nem írtad, hogy pontosan mi a hiba.
Kipróbáltam, nekem jól lefut. Én úgy futtattam, hogy az inputot egy fájlba raktam, és így:
java Solution < input
De amúgy okés. Az fontos, hogy az input 4. sorától (az ASCII art mintánál) a sorok végére annyi szóközt kell tenni, hogy kijöjjön a karakterek szélessége; sem több, sem kevesebb.
Innen vettem az inputot, aki ki szeretné próbálni:
Van az 5 "normál" teszt amiket a fekete alapon láttok. Ezeknek tudom, hogy milyen adatokat kapnak, viszont a fehér alapon levőkről semmit sem tudni, csak amennyit ott olvasol.
Nem tudom, hogy milyen hosszú egy rajz, nem tudom milyen magas, csak annyit, hogy nem jó a kódom, mert piros.
Ott van 7 teszt amire lefut a programom, de ebből csak kettőre helyesen.
...Csak mert akkor be tudnál írni print-eket, látnád, hogy mikor mit csinál.
Próbáld először magad debug-olni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!