Hogyan tudnék egy ilyen programot csinálni?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy olyan robotot, ami vagy pozíciókat használva klikkelgetne a weboldalon ezzel opcionális válaszokat ( legördíthető válaszadás) töltene ki, illetve ahová mezőbe írni kell, azt is kitudná jelölni és beírni a megadott mondatot? Amikor befejezte ezt a pár kattintásos feladatot, akkor a tovább gombra is rákellene kattintani, majd a következő oldal szintén ugyan ezek. Végül ha kész a feladat, akkor előre felvett pozícióval, tudja bezárni az X-szel az ablakot és tudjon ráklikkelni a mellette lévő megnyitott másik ablakra , szintén állandó pozícióval előre megnyitva készen a robot programnak. Arra gondoltam, hogy packet recorderrel meglehetne csinálni az opcionális Igen/nem , Férfi/Nő, válaszadásokat, de a szöveges részre és az ablakok közötti váltogatáshoz csak a klikkelgetős megoldásra lyukadtam ki. Szerintetek hogyan lehetne a legyegyszerűbben kivitelezni? Párhuzamosan szeretnék dolgozni a robot programmal, sokat segítene. Továbbá ha valaki össze is tudná dobni 0,5-1 óra alatt, egy privát üzenetben tudna jelezni juttatásért cserébe?2016. aug. 11. 18:44
1/6 A kérdező kommentje:
Hozzátenném még azt, hogy nem vagyok programozó és csak kicsit foglalkoztam vele. Melyik programmal tudnám ezt kivitelezni, amiben packer record és injector is van? Illetve ha valaki megcsinálná nekem, a pozíciókon is szeretnék előbb utóbb változtatni, ha más weboldalhoz kellene, ahhoz újra kell írni, viszont legalább már a kódolás meglenne, így már nem lene olyan nehéz dolgom módosítani a programon
2016. aug. 11. 18:47
2/6 A kérdező kommentje:
packet*
2016. aug. 11. 18:47
3/6 A kérdező kommentje:
Kezdetleges próbálkozásom abban merült ki, hogy a WPE PRO ( elég régi) programot használva akartam befogni az Igen válasz megadásának a packet-eit, de sajnos azt nem érzékelte, vagy rossz kódot injektáltam vissza
2016. aug. 11. 18:49
4/6 anonim válasza:
Nagyon nagy tévedésben vagy!
- Első: Ingyen csak úgy nem fogja senki se megírni
- Második: Egy szoftvernek nincs szeme, hogy lássa, mi van az ablakon. Ahhoz digitális képfeldolgozás kell, hogy értelmezze a látottakat. Másik, hogy POST, GET metódusokon keresztül történik a küldés, míg html-ben kapod a forrást. Tehát másrészt a megjelenítésig nem is kell elmenni.
- Harmadik: Van olyan, hogy GitHub. Néz utána.
5/6 A kérdező kommentje:
Én csak azt kérdeztem hogy sima programozással lehet-e egyo lyan programot összeállítani auto clicker ből vagy valamiből, ami megjegyzi a koordinátákat és belekattint a szövegdobozokba aztán beleírja amit kell. Pofon egyszerű a dolog csak nem értek hozzá , viszont semmi tudással is megoldottam 3 órán belül két különböző programmal , ennyi a különbség az elvárásom között és ami megvalósult, viszont most már hálistennek megállás nélkül dolgozik a gépem , kattint , beír , továbbhalad , akár felügyelet nélkül is, szóval , neked se nagyon van igazad , vagy nem olvastad el figyelmesen hogy mi a kívánságom , plusz azt is odaírtam h nem ingyen , namind1
2016. aug. 12. 16:02
6/6 anonim válasza:
Ha találtál, akkor minek írtál ide? Először kérdezek, majd keresek típusú ember vagy ezek szerint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!