Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan lehet LEGO Mindstorms...

Hogyan lehet LEGO Mindstorms EV3-ra ikon alapú szoftververrel ilyen programot csinálni?

Figyelt kérdés

A programozófelület képkészítőjében rajzoltam egy képet. Ismereteim szerint az egyetlen dolog, amire felhasználhatom, hogy megjelenítem az EV3 brick kijelzőjén. De én azt szeretném, hogy megadom a kép valamelyik képpontjának koordinátáit (a kép egyik csúcsa az origó), és megkapom cserébe erről a képpontról, hogy a rajzomon sötét vagy világos színű. Van erre megoldás?

Az "közepesen-amatőr" nyelven írt válaszokat előre is köszönöm. :-)

#programozás #LEGO Mindstorms EV3
2016. jan. 9. 15:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Sokadjára teszed fel ezt a kérdést, de még mindig nem tiszta milyen választ vársz.

Ha tudsz minimálisan programozni, akkor ez egy elég triviális probléma, ha meg nem, akkor meg úgy sem tudsz vele mit kezdeni.

2016. jan. 13. 11:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Előző, küldtem neked privát üzenetet.
2016. jan. 15. 15:13
 3/5 A kérdező kommentje:

Úgy tudom ez az a hely, ahol lehet kérdezni. És ha triviális a megoldás, akkor is szoktak válaszolni (bár ez a segítőkészségen is múlik). Attól, hogy állandóan azt irkálod, hogy nem világos, nem biztos, hogy rájövök, mire gondolsz. Ha nem akarsz segíteni, inkább ne kommentálj, főleg ne megvető hangnemben.

Kb. olyan választ várok, hogy milyen ikonokat pakolásszak sorba.

2016. jan. 23. 18:46
 4/5 anonim válasza:
Szia, jutottál valamire? Én is pont elakadtam egy ilyen projektben :/ Vagy valakitől valami segítséget kérhetek?
2016. jan. 24. 19:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha semmit nem tudsz a programozásról, nem fog menni. Ajánlom előtte Scratchezz picit. Utána könnyebben rájössz majd a probléma megoldására. :)
2016. febr. 11. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!