Néhány kérdés JS-sel kapcsolatban?
Melyik(ek)et a legjobb használni elemek hozzáadására/törlésére? Úgy tudom a delete lenne legkézenfekvőbb, ennek ellenére nem ajánlják a használatát, szóval kb. annyira értelmes a létezése, mint a sort-nak.
A törlés/hozzáadásra ugyebár javasolt a pop, vagy shift, de ahogy én látom, ha akarom ezekre ugyanúgy jó a lehet az a push, unshift, ill. a splice.
Ugyanakkor nem teljesen értem a split működését, mert ugyan láttam néhány módját, hogyan lehet alkalmazni gyakorlatban, mégsincs sok összefüggés a példák közt.
Valamint itt lenne a már említett sort. Ha jól láttam ahelyett, hogy ezt alkalmaznák a gyakorlatban és egy db 1-2 soros kódból kilehetne hozni egy szimpla rendezést, erre csak sokkal bonyolultabb és hosszabb megoldásokat láttam és akkor még szóba sem került a buborék rendezés meg a többi algoritmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!