Programozás elkezdéséhez jó lenne?
"Nekem mindent gyakorlatban kell csinálnom, hogy megmaradjon."
De hiszen épp ezt írta mindenki. Ne kész progikat böngéssz, hanem magad kezdd el az alapoktól.
> aki orvosnak készül gondolom vannak ilyen "bábúi" amik azt a célt szolgálják, hogy a "diák" megtanuljon műteni.
Pontosan. Ugyanezen az analógián haladj tovább (erre utalt #9-es a metafórával és a többiek is explicit módon): gyakorolj példaprogramokkal (~bábukkal), kész programok (~szomszéd srác) helyett.
> Azért azzal, hogy én azt próbálgatom senki nem hal bele
Csak a lelkesedésed. Nem poénból találták ki a tananyagokat és tanterveket, hogy a tudást logikus sorrendben, éppen a kellő mennyiségű információból (példaprogram) építsd fel.
> tutorialok meg ilyesmik nem jönnek be. Én csak csinálva vagyok képes
Akkor ne olvass és ne copy-paste-elj, hanem pötyögd be. Aztán találj ki valami kis módosítást hozzá, és valósítsd meg. Nézz utána, olvass utána a dokumentációkban, aztán kombináld őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!