Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hol tudnám megírni az első AI...

Hol tudnám megírni az első AI mat? Nagyon ráfüggtem erre a témára, eddig nem érdekelt a programozás de most ez nekem nagyon érdekesnek tűnik.

Figyelt kérdés
Szóval, melyik nyelvben? Van valami tutorial? Aztán később el is szeretném adni hogy pénzem legyen belőle. Ha jó lennék AI írásban, akkor lenne esélyem munkát kapni egy cégél, hogy ott fejleszthessek egy AI-t? Ha szakképesítésem nincs. Pénzt szeretnék vele keresni.
2016. jún. 12. 22:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Biztos nem 12 éves vagy?
2016. jún. 13. 11:12
 12/18 A kérdező kommentje:

Nagyon tetszik a válasz 9-es, egy olyan AI kéne ami új találmányokat hoz világra, beírják mondjuk hogy utasszállító repülő és sok számítási algoritmus alapján megtervezi a legoptimimálisabb külvázat ami légmentes stb.

És az emberiség fejlődését úőgy biztosítja, hogy életmódi tanácsokat ad mert jelenleg hanyatlik az emberiség, a természetes kiválasztódás hiánya miatt evolúciósan az agy zsugorodik, ennek következtében az átlagos intelligencia romlik, így a fejlődés lassulva gyorsul. Ez inkább biológia de marha sok oka van az emberiség bajainak, optimalizálatlan a gazdaság meg minden. Adhatnak törvénymódosításokat amiket már én is kiötlöttem de felháborodást keltett így nem írom le. Mert ugye régen az értelmesebb egyed maradt életben most meg a nem ide illő egyedek is a civilizáció miatt tovább szaporodnak, így a neandervölgyi ember óta az IQ folyamatosan romlik, a tudás folyamatosan nő.

Például erre is találhatna megoldást, mielőtt az emberiség annyira elbutul hogy képtelen lesz megalkotni egy ilyen MI-t és akkor katasztrófa lesz mert a fejlődés meg fog állni. Bocs hogy ezt így elhúztam. Csak amikor megalkották az IQ-t az átlag 100 volt, és ahhoz képest ami kb. 80 éve történt ma az átlag 93.4. és 2100 ra 88.6 lesz.

Vagy a betegségek ellenszerét is előállíthatná kísérletezéssel. Sok próbálgatás "fejben", és ami a szimuláció alapján működik azt megalkotja élesben.

Egy gép a szimulációkat sokkal gyorsabban elvégzi "fejben". Mint egy nagy kalkulátor.

2016. jún. 13. 11:13
 13/18 anonim ***** válasza:
Apró lépésekben haladj, ne akarj egyből ilyen nagy dolgot írni.
2016. jún. 13. 11:18
 14/18 anonim ***** válasza:
Tuti, hogy 12 éves. Ki más hinné azt, hogy egymaga ilyet tud írni...
2016. jún. 13. 11:19
 15/18 A kérdező kommentje:
Hát igen, sajnos ott tart ma hogy a google nem publikál semmit a többi "AI" meg pár elrontott chatbot. De ha az ember a saját tudásának megfelelő AIt létre tudna hozni, az onnantól írhatná magát ha megtanulna programozni és fejlődhetne éjjel-nappal, így túlfejlődve az emberiséget. Mert egy processzor kicsit gyorsabban fejlődik mint az egy, az agynak vannak limitjei de a programozás összetettségének nincsenek.
2016. jún. 13. 11:21
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem sci-fi filmrendezőként jobb helyed lenne.
2016. jún. 13. 11:29
 17/18 A kérdező kommentje:
14: Valami gond van a szövegértéseddel. Egy körrel szeretnék együtt dolgozni. Mint segítő. De, miért is lenne olyan nehéz egy emberi MIt megírni ami magától fejlődik? Digitalizálhatnánk is egy emberi agyat, ha begyűjtjük az elektromos aktivitásait az információit. Csak 2500 terrabájt kell hozzá, ami már ma is megoldható.
2016. jún. 13. 11:29
 18/18 anonim ***** válasza:
elbaszott chatbotok meg nem nehéz ilyet írni? lel... nőj fel...
2016. jún. 13. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!