Hol tudnám megírni az első AI mat? Nagyon ráfüggtem erre a témára, eddig nem érdekelt a programozás de most ez nekem nagyon érdekesnek tűnik.
Nagyon tetszik a válasz 9-es, egy olyan AI kéne ami új találmányokat hoz világra, beírják mondjuk hogy utasszállító repülő és sok számítási algoritmus alapján megtervezi a legoptimimálisabb külvázat ami légmentes stb.
És az emberiség fejlődését úőgy biztosítja, hogy életmódi tanácsokat ad mert jelenleg hanyatlik az emberiség, a természetes kiválasztódás hiánya miatt evolúciósan az agy zsugorodik, ennek következtében az átlagos intelligencia romlik, így a fejlődés lassulva gyorsul. Ez inkább biológia de marha sok oka van az emberiség bajainak, optimalizálatlan a gazdaság meg minden. Adhatnak törvénymódosításokat amiket már én is kiötlöttem de felháborodást keltett így nem írom le. Mert ugye régen az értelmesebb egyed maradt életben most meg a nem ide illő egyedek is a civilizáció miatt tovább szaporodnak, így a neandervölgyi ember óta az IQ folyamatosan romlik, a tudás folyamatosan nő.
Például erre is találhatna megoldást, mielőtt az emberiség annyira elbutul hogy képtelen lesz megalkotni egy ilyen MI-t és akkor katasztrófa lesz mert a fejlődés meg fog állni. Bocs hogy ezt így elhúztam. Csak amikor megalkották az IQ-t az átlag 100 volt, és ahhoz képest ami kb. 80 éve történt ma az átlag 93.4. és 2100 ra 88.6 lesz.
Vagy a betegségek ellenszerét is előállíthatná kísérletezéssel. Sok próbálgatás "fejben", és ami a szimuláció alapján működik azt megalkotja élesben.
Egy gép a szimulációkat sokkal gyorsabban elvégzi "fejben". Mint egy nagy kalkulátor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!