Szoftverfejlesztő melyik suli?
Egyiket se.
ELTE IK Proginf vagy BME Mérnökinf.
Még ki sem hirdették a ponthatárokat, honnan tudod?
Amúgy meg egyik se. Többet érsz, ha inkább rátanulsz a következő érettségire, hogy felvegyenek az egyetemre.
A kettőből az egyiken 6 éve kb ugyanaz a ponthatár, gondolom a másikkal is ez a helyzet, innen tudhatja.
Az érettségi ismétléssel/szintemeléssel nem tudom mi a helyzet, lehet-e/tudsz-e ősszel/mikor tudsz, de szerintem ha nem _muszáj_ (pl. pluszpontért), ne okjzz, inkább csinálj valami értelmeset, később meg próbáld meg az egyetemet, vagy ha nem, hát kisnyúl.
# 6/6 Időpont ma 00:23
Azért az ELTE-IK bejárt egy 40 pontot föl-le (vegyük számításba a 20-al növelt max pontot is) a 6 év alatt. Bár aki ezt a 300+aprót nem tudja teljesíteni, az nem is tudom miért gondolkodik egyetemen, már bocsánat...
Hát pont ezért kérdeztem én is, mert ezeken a szakokon iszonyú alacsony szokott lenni a ponthatár, nekem annak idején majdnem a duplája megvolt...
Ha meg valaki ennyit nem tud összeszedni, ott valóban kérdéses, hogy minek vagy hogyan is akar továbbtanulni.
# 8/8 Időpont ma 00:29
~800 pontot hogy szedtél össze? :-) Meg azért a BME-Mérnökinfó _annyira_ nem alacsony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!