Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Gagyi Indie játékokból meg...

Gagyi Indie játékokból meg lehet élni?

Figyelt kérdés

Van egy 400k-s tartozásom, munkanélküli vagyok, és ebben a *** városban közmunkán kívül nincs munkahely.

Arra gondoltam hogy kókányolok fél év alatt valami zombie shootert free assetekből, és bepróbálkozom egy greenlighttal. Szerintetek van rá reális esély hogy ez bevételt termeljen?

Közmunkás bér felett hozna már megérné.

2016. máj. 24. 06:02
1 2
 1/13 anonim válasza:
Hát elég telített a piac. Steam Greenlight is tele van indie szeméttel meg maga a Steam Store is. Ha nem nyújtasz egy kis pluszt senki nem fog rá felfigyelni és be sem kerűl a Steam kínálatába. Szerintem inkább androidra dobd ki, ott ha sokan leszedik már a reklámok is hoznak pénzt, meg ha akarsz beledobhatsz valami mikrotranzakciót is. Na meg ha ingyenes úgy is többen leszedik, aztán ha bejön akkor kidobhatod Steam-re is. Bar nem könnyű indie fejlesztőnek lenni, tehát a munkakeresést ne hagyd abba akkor se ha belevágsz ebbe a projektbe.
2016. máj. 24. 07:11
 2/13 anonim ***** válasza:
Így ebben a formában ez teljesen esélytelen.
2016. máj. 24. 08:07
 3/13 A kérdező kommentje:
Az a baj android play-en is rengeteg az olyan játék amin látszik hogy minőségi, beleölt 1-2 hónapot egy pár fős, de tapasztalt csapat, és mégis csak pár ezer letöltés van rajta hiába ingyenes. Reklámok valami 0,06 centet hoznak, abból még adó stb. Nagyon gyér ha nincs szerencséje az embernek.
2016. máj. 24. 08:11
 4/13 anonim ***** válasza:
Csinálj olyat amiért még te is fizetnél, olyan reklámokkal, amire te is rákattintanál. :)
2016. máj. 24. 08:46
 5/13 anonim ***** válasza:

Ha birtokában vagy olyan tudásnak, amivel egy belépő szintű játékot, amit pár haveron kívül más is letöltene, össze tudsz dobni, akkor ahhoz is elegendő lenne a tudásod, hogy rendes munkahelyet találj.

Ha pedig nincs meg hozzá a tudásod, akkor játékfejlesztésből sem tudnál megélni.

2016. máj. 24. 13:51
 6/13 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyesmi játékra gondoltam, szerintem meg tudnám valósítani.

Senki sem úgy születik hogy mindent tud a játékfejlesztésről, de elég sok kezdő csinált ehhez hasonló játékot. Pl: unturned, unitz, amit linkeltem azt is egy fiatal srác csinálja.

Csak kérdés hogy mivel tűnne ki egy kicsit is az én játékom ezek közül. Ez a nehezebb része szerintem.

2016. máj. 24. 14:59
 7/13 anonim ***** válasza:

Csinálj egy (csak egy) pattogó labdát (csillapítás, súrlódás nélkül) bármelyik motorban.

Ha ez megvan gyere vissza és mondom a többit.

2016. máj. 25. 16:02
 8/13 anonim ***** válasza:
Scirra.com
2016. máj. 25. 17:06
 9/13 A kérdező kommentje:

Bármelyik motorban? Unityben ez 2 perc hogyha csak ennyi a cél. Jobb gomb, 3d object, kell egy talaj + 1 gömb. A gömbre kell egy rigidbody, + rá egy physic material hogy pattogjon. :D

Vagy collision triggernél hozzá kell adni egy impulzus erőt. Mondjuk itt vektort kellene számolgatni ami jelenleg nem menne.

2016. máj. 25. 19:21
 10/13 A kérdező kommentje:

Mondjuk most nézem tud automatikusan vektort számolni erre az unity.

[link]

2016. máj. 25. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!