Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan lehet megélni webes...

Hogyan lehet megélni webes jelenlétből,3d látványtervezősből, (nem gagyi! ) honlaptervezésből?

Figyelt kérdés

Értek a fent leírt témákhoz, de még nem tudom hogyan csináljak ebből (nem aprópénzt)

Látványtervezésre és honlapszerkesztésre elég nehéz munkát találni, túl sokan csinálják.

A másik oldal pedig, hogy a saját hasznomra készítsek weboldalakat, erre még nincs ötletem.

Gondoltam itt webshopokra, promóciós oldalakra, reklámoldalakra, amik csillivilli leírásokkal reklámoznak valami drága terméket (légtisztító, akármi) majd webshop szerűen megvásárolhatják az oldalon.

Esetleg ez?

Vagy készítsek olyan oldalt amin a fenti szolgáltatásokat felajánlom?

Esetleg készítsek oldalakat, és pakoljak rá reklámot? Komolyan érne valamit?

Szóval hogyan lehet pénzt csinálni ebből?

2013. okt. 13. 14:53
 1/7 anonim ***** válasza:

ranezesre konkretan munka nelkul akarsz sok penzt szakitani. el kell keseritselek, tele van a net hozzad hasonlokkal, 'promocios oldalakkal', 'webes jelenlettel'.

ismered azt a mondast, hogy sok az eszkimo, keves a foka? miota minden verpistike 'webdizajner' lett, meg a dobozos szoftverekkel percek alatt lehet csillivilli weboldalakat gyartani, sajnos (vagy epp nem) ez a munka nem aranybanya.

2013. okt. 13. 15:10
 2/7 A kérdező kommentje:

Oké, nagyon halkan megjegyezném, hogy az iparművészeti egyetemen tanulom már, ahova az ilyen vérpistiket 1: nem engedik be.

2: főleg azért nem, mert nincs meg hozzá a kompetenciájuk (nem értenek a designhoz, csak próbálkoznak)

2013. okt. 13. 15:12
 3/7 A kérdező kommentje:

Ha nem rám céloztál, akkor bocs. Amúgy meg igenis lehetne aranybánya, csak nem tudom hol kezdjem a kitermelést! ;-

)

2013. okt. 13. 15:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Hiszed vagy nem sajnos igaza van az elsőnek.

A legtöbb szoftverfejlesztő ért a html-hez és ccs, hez, ha nem vesz egy könyvet és megtanulja egy-két nap alatt.

A net tele van ilyenekkel.

Egyik rokonnak elege lett abból, hogy állandóan lehúzzák a "hozzáértők", így vett könyvet, és összedobot egy nagyon komoly oldalt 2 hónap alatt.

Megmutattam szakértőnek, azt mondta, 1 milliót biztos elkért volna érte. Mert nagyon egyedi, és szép.

Így a rokon megvette a könyvet 15 ezerért, és megcsinálta napi 1-2 órában.

Nem keveset sporolt vele.

De a net tele van önjelőlt honlap szerkesztőkkel.

2013. okt. 13. 15:36
 5/7 A kérdező kommentje:
De itt nem is erről van szó. Hanem arról, hogy mondjuk mi hasznom lehet egy portálon? Vagy egy közösségi fórumon? Mi hasznom lehet bármilyen webes megjelenésben? Meg tudom csinálni ezeket, de nem tudom hogyan fognak ezek számomra pénzt keresni.
2013. okt. 13. 15:38
 6/7 anonim ***** válasza:

maga a portal NEM fog neked csak ugy magatol penzt keresni. vagy kulso reklamokat jelenitesz meg (adsense es tarsai), vagy effektive arulsz valamit, vagy webaruhazaknak adsz keretrendszert, ami utan jutalekot kersz v. ilyesmi. csak szolok, hogy ilyenekkel is tele van a padlas, kb. tizezer plusz egyedik lennel a sorban.

ez a 'webes jelenlettel penzt keresni' sajnos maszlag, nem tudom ki ultette el a fuledben, de ugy hulyeseg ahogy van.

mellesleg szolva attol, hogy az Iparon tanulod ezt, sajnos egyaltalan nem vagy elonyben a verpistikekhez kepest, sot. ok olcsobban dolgoznak, a megrendelo meg sokkal konnyebben enged az igenyeibol, minthogy tobbet fizessen valami 'minosegi' cuccert.

2013. okt. 13. 16:42
 7/7 iostream ***** válasza:
Ha nem akarsz elmenni dolgozni céghez (gyanítom nem), akkor nagyon ügyesnek kell lenni.
2013. okt. 14. 11:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!