Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Szerintetek mit tanuljak meg?

Szerintetek mit tanuljak meg?

Figyelt kérdés
Melyik nyelvet tanuljam meg szerintetek magas szinten? C-ben, C++ban és C#-ban programoztam eddig de alap szinten.C#-ban csináltam az emelt szintű infó példákat.BME Mérnökinfóra fogok járni(remélhetőleg) szeptembertől.Véleményekre vagyok kiváncsi,mi az amit érdemes megtanulni?köszönöm.

2016. máj. 14. 16:14
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és az kimaradt, hogy eddig a C# tetszett a legjobban.
2016. máj. 14. 16:17
 2/5 anonim ***** válasza:

C,C++,Java,C# sorrendben lesznek tárgyaid, ha ez számít valamit.

C-t ajánlanám, úgyis azzal fogsz kezdeni, meg C++-hoz is nagyon hasznos.

2016. máj. 14. 16:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha ez a helyzet, akkor igazából mindegy melyikre fekszel rá, mindhárom sorra fog kerülni az egyetemen. Mindenesetre én a C#-ot javasolnám. Miért? Az egyetemen úgysem fogsz túlzottan elmélyedni egyik nyelvben sem, mondhatni "a felszínt karcolgatjátok", viszont a három nyelv közül a C# szerintem az, amivel érdemes elsősorban foglalkozni, ha pár félév után munkába akarsz állni. C, C++ szép nyelvek, de Junior szinten rohadt nehéz elhelyezkedni velük a meglátásomban, C++ esetében már a 'Junior' szint is sokéves rutint szokott jelenteni. C#-al hamarabb találhatsz állást.
2016. máj. 15. 02:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Amúgy nemtudom de azis lehet, hogy vonz a játékprogramozás vagy a web programozás.Szóval azt sem tudom milyen irányba kellene elindulnom.
2016. máj. 15. 14:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, amíg a Windowsra való korlátoltság nem hátráltat téged,a C# elég széles körben hasznosítható. Plusz, ott a Unity, ami szintén a C#-ot támogatja, ha már játékkészítés. Ha vérkomolyan gondolod persze a játékfejlesztést, akkor a C++ nyelv mellett kell idővel kikötnöd, lévén minden komoly játékmotor (a Unity is!) abban íródik.
2016. máj. 15. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!