Az analizist hogy tudjatok osszehozni a programozassal?
# 2/2 Időpont ma 14:50
A diszkréteknek még van értelme és haszna is. CRC, kódolások, tömörítések, Boole-algebra, logika... ezek mind-mind kellenek az informatikához, egy egyetemi képzésen ezek alapok.
Az anal meg azért van, hogy kevesebb ELTE-IK diploma legyen. Azt hiszik, ettől lesz értékes.
# 4/4 Időpont ma 14:56
B szakirány? Felejtsd el, hogy lesz bármikor gyakorlatotok :-D Adatbázisokból, meg ADA-ból gép elé ültök, és ennyi. :-)
Hát ez a képzés még elég erősen a Programozó Matematikus szak átkeresztelve, ezt szögezzük le :D
Az analnak még én sem tudtam túlzottan belőnni az értelmét, elég szűk az a terület, ahol tényleg hasznát veszed ennek a tudásnak. A Diszkrét matek, a Numerikus Módszerek érthető, látni az értelmét.. De az analízis.. hát az egy kis feketebárány :D
SZTE-TTIK PTI-n is van analízis (itteni nevén: Kalkulus)
Itt is mumus tárgy. :) Nehogy azt hidd.
Kalkulus 1: 3/3-ban lett meg
Kalkulus 2: 2/3-ban
Itt is van Diszkrét Matematika egészen DM1-től DM3-ig... Mondjuk ezeket szerettem is.
# 8/9 Időpont ma 06:28
Kár, hogy azt már nem mutatják meg...
# 9/9 Időpont ma 16:00
Két félév analotok van csak? Bszdmeg. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!