Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Egyetem nélkül megvagyok lőve...

Egyetem nélkül megvagyok lőve a munkaerőpiacon?

Figyelt kérdés
3-as vagyok matekból, nem hiszem hogy menne
2016. ápr. 25. 17:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Itthon tuti.

Igazi idióták.

Nem is olyan rég Szász Marci is nyilatkozott, hogy nem hiszi el, hogy diplomás emberek komolyan azt gondolják, hogy ha ő valahová elmegy dolgozni, akkor majd azért, mert neki 200-as az IQ-ja, akkor jobban fognak futni a programok, nagyobb teljesítményűek lesznek a szerverek meg stb.

2016. ápr. 25. 17:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem vagy meglőve, kitartással, szorgalommal komoly eredményeket lehet elérni. Persze vannak helyek, ahol alap elvárás a felsőfokú végzettség, de van, ahol inkább a tudás és a tapasztalat számít.
2016. ápr. 25. 17:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez így igaz, de kitartással és szorgalommal egy egyetemet is el tudsz végezni sőt, még matekból is összeszedhetsz egy tisztességes jegyet.

Szóval értsd: nem a diploma kell, hanem azok a tulajdonságok, amik egy diploma megszerzéséhez is szükségesek!

2016. ápr. 25. 18:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Diplomám nekem sincs, de keresek annyit mint 2-3 hasonló tapasztalatú web/szoftver fejleszto (néha eléri a 7 szamjegyet ha van külföldi megbízás). Matekot én se szivlelem, szakmailag kötelező áldozatot hozok azzal, hogy tanulom. (Iskolarendszeren kívül)

Magamból kiindulva van még remény.

2016. ápr. 25. 18:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen helyre akarsz menni dolgozni, de szerintem alapvetően egy-két jól felépített referenciamunka, ami bizonyítja a képességeidet, sokkal többet ér, mint diploma, ami mellé nincs tapasztalatod.
2016. ápr. 25. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!