Java önéletrajz és portófólió projektekben milyen ötleteitek vannak?
Szóval Java projekt ötletekre lenne szükségem portfólióhoz, mini projekteket akarok készíteni amiket be
írhatok az önéletrajzomba és beszélhetek róla az interjún.
A lényeg, hogy minél több mindent felhasználjak a felsorolt technológiákból (az állás leírásokból).
(Java 7 / Java 8 ( lambda ) , swing, spring , spring mvc, jpa, hibernate, jsf, servlets, rest, soap etc ...)
Azért írtam ki a kérdést, hogy változatosabb legyen kicsit a felsorolt projektek témája.
Ha valaki a témában dolgozik és esetleg az új jövevények interjúvolásában is részt vessz kérem jelezze.
Az önéletrajz tekintetében arra gondoltam, hogy a silány europasszt kicserélem egy, amerikai típusúra vagy más néven creative-re egyedi designnal.
Hogy miért bonyolítom ennyire ?
3 éve dolgozom adatbázisokkal és leragadtam egy szar projekten ahol az időm nagy részében csak adatokat módosítok, emelet persze van a szokásos szarakodás az-e-mailekkel, dokumentációval stb.
A főnök fejét már hiába eszem meguntam az ígérgetéseit, próbálkoztam párszor de nem igazán sikerültek az interjúk, fogalmam sincs már mi a f** tanuljak vagy árjak be a cv-be.
Bazi nagy technikai könyvekhez nincs türelmem meló után...próbáltam de kimerítő,így hogy a melónak semmi köze hozzá. Minél előbb szeretnék le lépni egy másik helyre.
Szóval innen született az ötlet, hogy kisebb projekteket csinálok, amiben alkalmazok néhány dolgot amit általában meg szoktak kérdezni az interjúkon meg amiket élvárnak a jelentkezőktől. Méretét tekintve olyanokra gondolok mint amiket a fizetős tutoriálokban szoktak bemutatni pl- lynda, vagy pluralsight on. (max 4-7 óras kurzus alatt).
Szerintetek mennyire jó ez az ötlet ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!