Részt lehet majd venni projektekben? Elte ik prog terv.
Sziasztok idén kezdek ELTE-n és hát nagyon érdekel a dolog egyenlőre mármint a programozás.
Az lenne a kérdésem,hogy egyetem évek alatt az iskola biztosít projekteket gyakorlat szerzés miatt vagy majd nekem kell menjek különféle cégekhez?
És lenne egy OFF kérdésem, hogy aki ELTE-re járt mikor jött az az ,úgy mond szemléletmód váltás?"algoritmikus gondolkodás"
Az egyelőre. Egyenlőre a tortát a párizsi karikákat vágod. Fontos dolog a nyelvi igényesség.
Nagyon ne támaszkodj az egyetemi projektekre, sokkal több értelme van, ha magadnak keresel valamit, akár nemzetközi, opensource közösséget (pl webkit, de akármi kisebb ami érdekel és szeretnéd, hogy haladjon). Ha meg gyakorlat kell, akkor szimplán elmész dolgozni. Odamész a céghez, hogy 1 év múlva végzek (nem merek többet mondani már BSc bevezetése óta) előreláthatólag, és adjatok melót. És fognak adni, ha nem vagy retardált. Meg még fizetnek is érte. Ezek az ún. junior programozók.
A szemléletmód váltás inkább egy absztrakt gondolkodásmód kialakulása, és folytonos, nincs hirtelen megvilágosulás (mióta Fóthi nem tanít).
Meséltek róla valamit? :)
Alapból ki a legrosszabb tanár szerintetek?
Mikor kell választani majd szakirányt?
Női tanárok vannak?
Labor az mit takar??
Haha ennyire rosszak?
És neked,hogy ment az elhelyezkedés? :) mennyi idő kellett
Szia!
Először is: igen, van lehetőség egyetemi és egyetemhez kötődő projectekbe csatlakozni, illetve lesz kötelező szakmai gyakorlat is, amelyet informatikai cégnél kell eltöltened.
Női tanárok vannak, vannak köztük jobbak, rosszabbak.
A 6 és fél éves kollegára reflektálva pedig: arányaiban kevesen végzik el a képzést képzési idő alatt, főleg ha dolgoznak már közben.
Egyébként nyilván lesz némi szemlélet váltás...
Kicsit szétesett volt ez a komment, fáradt vagyok, de ha van még kérdésed írj privátot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!