Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » írnál nekem egy c++ kódból...

írnál nekem egy c++ kódból programot építő programot?

Figyelt kérdés
ami lehetőleg kezelőfelületet is készít, és logikus. a visual studio a világ legrosszabb programja.
2016. márc. 24. 20:24
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
61%
Buta embernek nem való intelligens fejlesztő környezet. Használj jegyzettömböt.
2016. márc. 24. 20:28
 2/33 A kérdező kommentje:
És az meg is építi? :) Köszönöm a kritikát, én tehetek róla ha lefagy a visual c++ ha debuggal elindítom a programot.
2016. márc. 24. 20:30
 3/33 A kérdező kommentje:
Amúgy azért mert 5000 fölösleges opció van benne, a telepítéséhez 3 külön fájl kell, miközben egy metin2-t 100× könnyebb telepíteni pedig nem is "profik" írták, attól még nem biztos, hogy a fejlesztőkörnyezet "intelligens".
2016. márc. 24. 20:31
 4/33 SimkoL ***** válasza:
C++ Builder, de lesznek benne számodra érdekes dolgok :)
2016. márc. 24. 20:33
 5/33 A kérdező kommentje:
Ok.
2016. márc. 24. 20:34
 6/33 A kérdező kommentje:
ez ingyenes?
2016. márc. 24. 20:36
 7/33 anonim ***** válasza:
68%
Megírod jegyzettömbben a kódot, majd konzolból meghívód a fordítót.
2016. márc. 24. 20:36
 8/33 anonim ***** válasza:
80%
Jegyzettömben megírod, MinGW-ben lefordítod. Legalább jobban odafigyelsz a hibákra.
2016. márc. 24. 20:39
 9/33 SimkoL ***** válasza:
Nem ingyenes, de nagyon jó.
2016. márc. 24. 20:41
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

OFF:

Megbocsáss, de az, hogy neked nem felel meg, még nem teszi a világ legrosszabb programjává, és az, hogy van benne egy csomó funkció, ami neked nem kell, szintén nem teszi azzá. Meg vagyok győződve róla, hogy vannak nálad vagy nálam ezerszer profibb emberek, akik száz meg száz funkcióját használják, mikor egy pár(tíz)ezer soros projektet kell debuggolni.

"Köszönöm a kritikát, én tehetek róla ha lefagy a visual c++ ha debuggal elindítom a programot." Nem tehetsz, ez tény, de a VS sem, ahogy a Premiere sem tehet arról, hogy az én 4 GB memóriám alatt nem igazán boldogul egy félórás videó összevágásával.

" metin2-t 100× könnyebb telepíteni pedig nem is "profik" írták, attól még nem biztos, hogy a fejlesztőkörnyezet "intelligens"."

Cinema 4D-t is elég nehézkesen telepítettem (főleg, mivel kalóz módra szereztem meg), de attól még profik írták. A metin lényege, hogy az is feltelepíthesse és szórakozhasson, aki nem ért a számítógépekhez. VS egy nagyon komoly fejlesztőkörnyezet, érthető, hogy egy-két pluginnal vagy mittoménmivel (őszintén nem tudom, legutóbbi Win telepítés vagy 2 éve volt, és azóta nincs VS-em, elfelejtettem, mi nehézkes a telepítésben) elveszi kicsit az idődet.

OFF VÉGE:

Ha jól értem a kérdésedet, compilert/fordítót keresel. Dev-C++, Code::Blocks, GCC.

2016. márc. 24. 20:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!