Én egy ház-épitő programot keresek. Van ilyen? (Bővebben alul)
Figyelt kérdés
Nem szoba tervező, mert olyen van nekem egy pár, Sweet home, 3D Home Architect... Szoval egy olyan program kéne, amivel részletesen fel lehet épiteni egy házat, nem baj ha bonyolult a használata. Fogalmam sincs, hogy milyen lehet egy olyan program, de valami ilyenre gondoltam: gerendák kiválasztása, hosszuság, vastagság, téglák, boltíves falakat lehet, érdekes kieresztéseket a tetőn, vagyis a ház szerkezetét, a saját elgondolásom szerint szeretném kivitelezni. Remélem értitek, milyenre gondolok. Köszönöm előre is!2015. júl. 30. 11:00
1/7 anonim válasza:
Archicad
Autocad Architectiral Desktop
Nemetschek
2/7 anonim válasza:
Ilyen programot nem tudok, kicsinek tartom az esélyét hogy van, de a problémádra megoldás egy modellező program.
Bonyolult, de teljesen ingyenes (open source) és rengeteget tudó program. (modellező, animáló, videó vágó, játék készítő, én még képet is effektelek vele, de téged a modellezés része érdekel.)
https://www.youtube.com/playlist?list=PLda3VoSoc_TR7X7wfblBG..
-én ezt használom blender tanulásra (YouTube Playlist). Angol, de a pasas nagyon szájba rágós, még nekem is megy pedig alig motygok valamit angolul.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kiprobálom őket.
2015. júl. 30. 13:47
5/7 anonim válasza:
Archicad. Profi építész tervező program. Kicsit bonyolult, de vannak tutoriálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!