Hogyan tudna a Delphi beszélni?
Ez simán megoldható.
A hangokat be kell digitalizálni, majd a "dinamikusan változó" szöveg betűit feldolgozni, amely gyakorlatilag nem egyéb mint hozzárendelni az 'a','b','c', .. betűket a megfelelő hangokhoz, és az így összeállt mondatokat nekitolni a hangkeltő eszköznek. A kiejtés darabos lesz, mivel a beszédhang nem kevéssé különbözik az írott abc hangjaitól és helyzetfüggően torzulást szenved.
# 3/3 Időpont ma 19:32:
Ne közötködj burgonya. Amiről vakolsz, azt már leírtam előtted.
Ott írja, hogy be szeretné ágyazni a programjába.
Olvasd vissza amit írtál, és tedd fel a kérdést, ki is kötözködik :)
Aztán olvass vissza még egy picit, és meglátod, hogy az első válaszoló már szóvá tette, hogy léteznek erre open-source libek. Amikkel szerintem egy picit előrébb kerül.
Végezetül: Ha nem bírod a kritikát, akkor legjobb ha csöndben maradsz, úgy nem ér bántódás.
"már szóvá tette, hogy léteznek erre open-source libek. Amikkel szerintem egy picit előrébb kerül."
Ja, pont egy ilyen tipusú kérdező nem tudom mennyire lenne előrébb egy olyan libbel, ami nem is létezik (delphi).
Az MS Speech API-t meg én speciel már akkor untam használni, amikor te még apuval egy nadrágban jártál.
Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!