Ha szeretek jatekokat moddolgatni, nem fogok kiegni, ha szoftverfejlesztonek tanulok?
Hulyeseget irtam, reggel volt na:D nem pdf. Pl europa universalisban txt-ket kellett atirogatni, de ennek ugysincs sok koze.
Annyi lett volna a kerdes, hogy ez kapcsolodik-e valamelyikhez? Mert olvastam, ha olyat vegzek, ami nem nekem valo, akkor kiegek.
Hat otthon is valoszinuleg a matekkal kell foglalkoznom, ugyhogy valahogy majd bele probalom passzirozni a maradek idobe:)
Ennyi erővel az is csak szövegszerkesztés amit pl vs be pötyögsz - és dehogynem, az is modolásnak számít ha csak kicseréled az ikont(tény, hogy nem erre asszociál az ember a mod szó hallatán, de ha _módosítod_ a játékot gyakorlatilag bármilyen formában akkor modolsz).
Annak a moddlásnak amit csináltál valóban semmi köze nincs a programozáshoz.
Jó móka, de semmi több.
Attól függetlenül az informatikának elég sok területe van, lehet találni olyat ami érdekel.
(Azt a 0.1%-ot pedig én 0%-ra módosítanám, mert ilyet nem tanítanak, mert semmi köze.)
"Mert olvastam, ha olyat vegzek, ami nem nekem valo, akkor kiegek."
Az élet valószínűleg nem annyira bináris, mint ez a mondat sugallja.
Ha rá is unsz a játékok moddolására, még lesz majd elég probléma, amivel foglalkozhatsz. Az egyetem majd gondoskodni fog arról, hogy legyenek megoldandó problémáid.
Az elméletet összegyűjtheted PDF-be is, meg amibe akarod. Némi ELTÉs anyaggal tudok szolgálni, meg jó néhány programnyelvvel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!