Van e ilyen a gulphoz?
Figyelt kérdés
Gulp ot használok webfejlesztéshez, ha egy projectben van less file és át akarok valamit írni lemásolom, átírom, majd visszamásolom. Lefordítom a less t és kész. De ha közben frissül a less file, akkor a régi másolatom mivel nem tartalmazza a frissítéseket hibát fog okozni. Ezért olyan megoldás kéne ami megkeres két sort, és átírja. Lényegében patchelésre gondoltam. Valaki valami ötlet?#gulp
2016. márc. 4. 17:08
1/3 anonim 

válasza:

Lehet hogy inkább a workflow-odban kéne változtatni. Miért kell kivenni a less fájlt a projektből amíg módosítasz valamit?
2/3 A kérdező kommentje:
Mert bower el töltöm le. Jelen esetben a bootstraprol van szó. Mert ha frissítem a bower el felülírja a változtatásom. De ha azt csinálom kimásolom a less filet, lefrissítem berak pár új változót, és ha ráírom a régebbi less t akkor szétesik az egész.
2016. márc. 4. 23:48
3/3 anonim 

válasza:

Így már értem. Pontosan ugyan ilyet csináltam én is Bootstrap-el. Én úgy oldottam meg, hogy írtam egy külön less fájlt, aminek az elején importáltam a bootstap-es less modult. Az importálás után van lehetőséged a bootstrap-es névtérben levő változókat módosítani, tehát nem kell belenyúlnod a bootstrap forráskódjába.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!