A programozók hogyan tudnak "megállás nélkül" kódolni, programozni 8 órán keresztül a munkahelyükön?
Na így értettem, ahogy az egyik hozzászóló kifejtette.
Mert én úgy képzeltem el a dolgot, hogy az ember bemegy dolgozni, csak wc/kaja/cigi/kávé szünet van, gyakori/youtube/face/hvg/stb oldal nézegetése nincs, mert szól a főnök, hogy a munkával kellene foglalkozni, nem pedig youtube-n nézni az egy perces videót.
Van olyan is, de az inkabb az alja munka szokott lenni. Azert legtobb esetben a programozas kreativ munka, amit lehet eroltetni, de folosleges.
Ezt meg csak itt igy itthagyom :P
"stb oldal nézegetése nincs, mert szól a főnök, hogy a munkával kellene foglalkozni, nem pedig youtube-n nézni az egy perces videót."
Hát azért elég sok hely van, ahol ezt véletlenül sem teheti meg. A legtöbb helyen open space a divat, tehát látják, ha nem dolgozik valaki. Sok helyütt net sincs, csak egy központi szerver, vagy ha van is, erős szűréssel, loggal.
És akkor olyanról még nem is szóltam, hogy van ahol minden 3. percben képernyőkép mentés készül ami továbbítódik egy szerverre, az három óránként összefűzi a képeket egy video file-ba, ami kiértékelésre kerül és utána megy szépen arhívba.
Tessék elképzelni, senki nem igázik végig 8-at! Open space office van a legtöbb helyen, de ez inkább csak arra ad módot, hogy mindig üljön melletted valaki, akivel lehet trollkodni.
Például be lehet tekerni folpackkal annak a monitorát, aki elmegy budira. Például...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!