Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » A programozók hogyan tudnak...

A programozók hogyan tudnak "megállás nélkül" kódolni, programozni 8 órán keresztül a munkahelyükön?

Figyelt kérdés
2016. márc. 3. 02:28
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Na így értettem, ahogy az egyik hozzászóló kifejtette.

Mert én úgy képzeltem el a dolgot, hogy az ember bemegy dolgozni, csak wc/kaja/cigi/kávé szünet van, gyakori/youtube/face/hvg/stb oldal nézegetése nincs, mert szól a főnök, hogy a munkával kellene foglalkozni, nem pedig youtube-n nézni az egy perces videót.

2016. márc. 3. 15:21
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan is, de az inkabb az alja munka szokott lenni. Azert legtobb esetben a programozas kreativ munka, amit lehet eroltetni, de folosleges.

Ezt meg csak itt igy itthagyom :P

https://www.youtube.com/watch?v=qYodWEKCuGg

2016. márc. 3. 15:57
 13/20 anonim ***** válasza:
49%

"stb oldal nézegetése nincs, mert szól a főnök, hogy a munkával kellene foglalkozni, nem pedig youtube-n nézni az egy perces videót."

Hát azért elég sok hely van, ahol ezt véletlenül sem teheti meg. A legtöbb helyen open space a divat, tehát látják, ha nem dolgozik valaki. Sok helyütt net sincs, csak egy központi szerver, vagy ha van is, erős szűréssel, loggal.

És akkor olyanról még nem is szóltam, hogy van ahol minden 3. percben képernyőkép mentés készül ami továbbítódik egy szerverre, az három óránként összefűzi a képeket egy video file-ba, ami kiértékelésre kerül és utána megy szépen arhívba.

2016. márc. 3. 16:14
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja van ilyen, ezek azok a sz*r helyek, ahol senki nem dolgozik szivesen.
2016. márc. 3. 17:02
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
#13: Egy napig nem maradnék ilyen suttyó helyen.
2016. márc. 3. 17:20
 16/20 anonim ***** válasza:

[link]

És ez még egy kellemes hely.

2016. márc. 3. 17:52
 17/20 anonim ***** válasza:
annak idelyén nyomon követtem amikor anya és a társa megírt kb.1,5 év alatt egy raktár nyilvántartó kezelő progit.akkor még a programózókat nem segítette hiba kereső vagy micsoda amit elgépeltek kézzel "szemmel" kellett kibogarászni .A csávó konkrétan egy 30 cm magas nyomtatott papír halmot olvasott át az egyik sarokban sírva az idegösszeroppanástól mert határidős volt a meló és nem úgy működött a rendszerük ahhogy kellett volna.
2016. márc. 3. 19:06
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem megállás nélkül. Vannak közben néhány perces szünetek is, amikor nem szabad a képernyő előtt ülni. A gép forog, az alkotó pihen. Vagy: eszik-iszik, vécézik, vagy pedig csapatgyűlésen, projektmegbeszélésen van.
2016. márc. 3. 21:52
 19/20 anonim ***** válasza:

Tessék elképzelni, senki nem igázik végig 8-at! Open space office van a legtöbb helyen, de ez inkább csak arra ad módot, hogy mindig üljön melletted valaki, akivel lehet trollkodni.

Például be lehet tekerni folpackkal annak a monitorát, aki elmegy budira. Például...

2016. márc. 4. 00:36
 20/20 anonim válasza:
100%
Úgy, hogy egy percet sem tesztelnek >:-{
2016. márc. 4. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!