Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem mozdul sehova a gép mi...

Nem mozdul sehova a gép mi lehet a hiba?

Figyelt kérdés

Na szóval. Van egy 700mhz es p3 mas gépem. 256mb ram van benne! 10gb winchester, cd olvasó! Jó ideig ált egy szobába. Amikor be raktam még semmi baja nem volt. Most ki vettem használni be raktam a telepítő lemezt, el is kezdte telepíteni, de kék halált kapott! az után már csak ezt dobta be: [link]

Pityog az a kis "-" jel de semmi más nem történik. Biosba se lehet be menni. Miután be kapcsol csak ezt mutassa. nem ír ki semmi mást. Billentyűzettel nem lehet írni semmi... Mi lehet a hiba? 1db 256mb os sd-ram van benne!Próbáltam alaplapi, és agp videókártyával is. de mind2 ön ugyan ezt csinálja. Ki vettem a winchestert is és a cd olvasót is de akkor se csinál mást.. Ha meg ki veszem a memóriát nincs benne kép. Más sd-memóriám sajnos nincs hogy ki tudjam próbálni. Normális válaszokat várok! Lehetőleg hogy mi lehet a hiba. :/ Köszönöm.

#gép #megállás #nemmozdul
2016. jan. 23. 12:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Mégis mennyi ideig állt bekapcs. nélkül? Kondikat ellenőrizted, alaplapi elem?
2016. jan. 23. 12:47
 2/9 A kérdező kommentje:
Fél évig kb. vagy kicsivel több. Kondikat elenőriztem nincs hiba, vagyis nem látok. Most ki vettem az alaplapi elemet és be kapcsoltam. Be hozott egymás után sok "P" betűt és rozsaszín képernyő volt :/ Ez memória hiba lesz?
2016. jan. 23. 12:50
 3/9 A kérdező kommentje:
Most megint ugyanazt csinálja mint a képen...
2016. jan. 23. 12:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Kezdetnek tegyél bele egy új elemet. A többit meglátjuk.
2016. jan. 23. 12:54
 5/9 A kérdező kommentje:
Most ki be huzzogattam dolgokat most számlálta a ramot. 128mb ig utánna ki írta memory error.. 256 mb van benne. akkor memória hiba lesz?
2016. jan. 23. 12:59
 6/9 A kérdező kommentje:
Le számolja 128mb ig, utánna a monitoron csak sötét képernyő látható.
2016. jan. 23. 13:00
 7/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy RAM. Vedd ki, pucold meg kicsit és tedd vissza. Ha még mindig nem jó, próbáld végig a RAM slotokat.

G.

2016. jan. 23. 13:01
 8/9 A kérdező kommentje:
1. slotba nem jó 2.-ba is memory errort ír. csak 128 mb ot lát. utána nem csinál semmit de a monitor kapja a jelet.
2016. jan. 23. 13:08
 9/9 MGéza ***** válasza:
Akkor elképzelhető, hogy meghibásodott a ram. Hardverapró, filléres cuccnak számít, feltételezem sd 133 vagy ilyesmi.
2016. jan. 23. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!