Nem tudok sehova fájlokat feltölteni (Facebook, Youtube, stb. )! Ez miért van?
Nem indul az autóm! Ez miért van?
G.
Próbálj meg válaszolni a kérdésemre, és rájössz, hogy mi a baj a tiéddel.
G.
Mert azzal a nevelő célzat veszne kárba, ami direkt támadás lenne az emberek informatikai neveléséhez fűződő elveimmel szemben!
Na mindegy, úgy veszem, hogy megértetted a leckét.
Pontosan milyen fájlokról van szó? Operációs rendszered? Böngésződ? Hibaüzenet? Internet megy rendesen?
G.
1.) Képeket és videókat értek ez alatt
2.) Win7
3.) Chrome (direkt frissítettem, hátha azzal lenne gond)
4.) Napok óta előfordul, hogy FB-n olykor nem megy el egy-egy üzenetem és azt írja, hogy az internetkapcsolattal van baj, pedig ha frissítek, utána el tudja küldeni.
5.) YT ezt írja ki a videófeltöltéskor: "Hiba történt az adatok hálózaton történő küldése során."
Instabil az internetkapcsolatod. Használsz routert?
G.
Vedd ki a hálózatból és a gépedet közvetlenül kösd az internetre. Ezután használd és figyeld, hogy előjön-e ismét a hiba.
G.
A gond az, hogy most laptopról írok és hiába próbálnám ki a nagygépen (amihez a router és a modem van kötve), a kellendő fájlokkal a nagygépen nem tudok dolgozni.
Reseteltem a routert (csak sajnos nincs meg a doboza, ezért aztán nem tudtam visszaállítani a dolgokat), emiatt csak annyit tehettem, hogy kicseréltem a korábbi routerre. Net van, de még mindig nem tudok semmit se küldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!