Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan lehet ezt? VB. Net...

Zsolt0005 kérdése:

Hogyan lehet ezt? VB. Net többi lent

Figyelt kérdés

Az lenne a kerdesem hogy ha van egy CHAT programom rendesen mukodik meg minden de mikor irok meg haverom ugyebar ugy van megcsinalva hogy:

wcl.UploadString("ftp://chat.txt", TextBox1.Text & "<" & name & "> " & "<" & DateTime.Now.ToString("HH:mm:ss") & "> " & TextBox2.Text & Environment.NewLine)

Na most ez nem jó mert a chat 1 masodpercenkent frissul vagyis ha meg akarom nezni mit irt haverom es a chat tele van vagyis gorgetnem kell lefele ha frissul a chat feldob tetejere :/ Azt kene h ha irok akkor ne az aljara irja hanem tetejere. Lehet ilyet ?

Köszi.

2016. febr. 23. 21:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Ne csak copypasteeld a tutorialt, figyelj is arra, hogy mit csinálsz. Így töltöd fel az adatokat

szöveg1

<új sor>

szöveg2

<új sor>

Te mondod meg a programnak, hogy a meglévő szöveg után rakja az új infót, nem "magától" csinálja. Két lehetőség van, vagy fordítva töltöd fel, vagy fordítva olvasod be. Illetve van egy harmadik is, hogy frissítésnél automatikusan legörgetsz.

2016. febr. 23. 22:47
 2/3 A kérdező kommentje:
hogyan csinalom meg h forditva olvassa be ? am nem kopiztam tutorialt hanem en irtam meg :D
2016. febr. 23. 22:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia,

nem kenem a vb-t, de találtam egy ilyent:

[link]

2016. febr. 24. 15:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!