Milyen programozási nyelv, felület szükséges egy olyan weblap elkészítéséhez, ahonnan nemzetközi adatbázisokba is lehetne információkat küldeni?
Hosszútávú feladatom lenne egy olyan weboldal elkészítése, ahol bizonyos balesetek adatai vannak összegyűjtve, tehát egy adatbázis lényegében. Adatokat a szakmában dolgozó regisztrált felhasználók tudnának feltölteni, az adatbázis ezeket tartalmazná.
Magyarországnak nincs ilyen adatbázisa, pedig EU-s követelmény.
Van egy programozási alapom C-ben, a feladat elvégzéséhez szükséges ismereteket autodidakta módon sajátítanám el.
Így azt szeretném kérdzni, hogy merre induljak el. Egy hete tanulom az SQL-t, egész szépen megy, és pont a mai napo jött ez a megkeresés, hogy nem-e akarom megcsinálni ezt az online adatbázist.
Nagyon meg szeretném csinálni, sokat tudnék belőle tanulni, és ez motivál legfőképp.
Köszönöm előre is az útmutatásokat.
Ha csak annyi amit elmondtál, akkor nem nagy durranás, php, python, vagy akár node + angular is lehetne. A lényeg úgyis az adatbázis meg a backend mögötte, a frontend lehet bármi.
De lehet jobb egy céget megkeresni, akik láttak már ilyet, és tudják hogy kell megcsinálni, későbbi szívásokat elkerülendő.
Köszönöm az első válaszolóknak.
Az utolsó 4 válaszolónak nem értem mi baja van, igazából nem tudjátok hogy miről van pontosan szó és milyen diplomáim vannak, az sql-t, html-t, php-t, javascriptet megtanulom 1-1 hét alatt és megcsinálom az adatbázist.
9:
Lehet hogy kevés lesz rá, mint mondottam volt, ez egy hosszútávú feladat, idén kéne elkészülnie.
A 10-es hozzászólóra nem reflektálnék, esetleg a kocsmában a haverjaiddal beszélj ilyen stílusban eténként, én nem közülük való vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!