Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Egy cégnek kellene appot...

Egy cégnek kellene appot készítenem, szükségem lenne a waze-nek, uber-nek, és még pár appnek bizonyos forráskódjaira, hol keressem?

Figyelt kérdés
Java nyelvet és android programozást most kezdem tanulgatni, ezekhez nagyon kezdőknek valamilyen magyar nyelvű segítséget ha linkelnétek, azt megköszönném. A designterv kész, már csak össze kéne szedni néhány kódot, ezeket hol keressem. Az appokból csak bizonyos funkciók kellenének, az ubernek pl csak a regissztrációhoz használt kódjai, gondolom ebay, amazon hasonlókat használ, ezeket pl. hol találom meg.
2016. febr. 11. 18:49
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
89%
Ennyire bántja a kis lelki világodat, hogy mindenki hülyének néz?
2016. febr. 19. 06:58
 52/56 anonim ***** válasza:
2016. febr. 19. 09:12
 53/56 anonim ***** válasza:
85%

"látjátok, ilyen egy vicces hozzászólás"

Ha esetleg felmerül, hogy stand up-os vagy programozói hivatás között kell választanod, akkor mégiscsak a programozást válaszd, mert ahhoz biztosan jobban értesz.

2016. febr. 19. 10:36
 54/56 anonim ***** válasza:
78%

Ember, ha a "hello world"-nél tart a képességed, akkor te nem fogsz itt semmilyen appot szerkeszteni, vagy mit akarsz. Szerintem inkább keress valami más hobbit, mondjuk menj el túrázni, vagy akármi.

Most pedig kérem, kapcsolja ki készülékét, és nyugodjék békében.

2016. febr. 19. 13:19
 55/56 anonim válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Nem azért zavarja az embereket a kérdésed, és az utána következő hozzászólásaid mert egy olyan területre tévedtél ahol új vagy és nem értesz hozzá. Még csak nem is azért mert ennek ellenére vállaltál el valamit nagy önbizalommal.

Azért nevet ki mindenki, mert agresszíven állsz mindenkihez aki kritizál, és az - egyébként a feladathoz szükséges - tudást lebecsülöd, a szakembereket akik évekig tanulnak, úgy állítod be mintha csak lehúzásból kérnének pénzt a munkájukért.

Sajnos ez azért van mert a számítógépes szakemberek "csak" a gép előtt ülnek, erre meg mindenki képes nem? Biztos te is jobban értenéd a kritikát ha az alábbi kérdést tetted volna fel:

A barátomnak vacakol a szíve, az orvosok szerint komoly szívritmus zavara van. Meg is műtenék, de fél évvel későbbre tűzték ki az időpontot. Ezért felajánlottam neki, hogy én megműtöm. A szomszéd kutyájának a lábából is tavaly én húztam ki egy szálkát, szóval az alapok megvannak. Nézek youtube videókat is elsősegély tanfolyamokról. Már csak pár appróság kéne, például meg tudnátok mondani hogy hol találom a szívműtétek leírását, és hogy milyen eszközök kellenek hozzá? Illetve hogy hogyan lehet ezeket otthon elkészíteni, mert biztos nagyon drágák és nem akarok rájuk pénzt "kidobni", szerintem én is el tudom készíteni, elég ügyesen faragok.

2016. ápr. 22. 18:11
 56/56 anonim válasza:
Hát te valami ritka ghechibuta vagy.
2018. febr. 12. 09:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!