Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Egy cégnek kellene appot...

Egy cégnek kellene appot készítenem, szükségem lenne a waze-nek, uber-nek, és még pár appnek bizonyos forráskódjaira, hol keressem?

Figyelt kérdés
Java nyelvet és android programozást most kezdem tanulgatni, ezekhez nagyon kezdőknek valamilyen magyar nyelvű segítséget ha linkelnétek, azt megköszönném. A designterv kész, már csak össze kéne szedni néhány kódot, ezeket hol keressem. Az appokból csak bizonyos funkciók kellenének, az ubernek pl csak a regissztrációhoz használt kódjai, gondolom ebay, amazon hasonlókat használ, ezeket pl. hol találom meg.
2016. febr. 11. 18:49
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
Hagyjad, ez még a fellációig sem jutott el.
2016. febr. 12. 18:06
 32/56 anonim ***** válasza:
58%
cseréld ki a képeket a waze-ben, és mondd azt, hogy ezt a programod. Így van a legtöbb esélye annak, hogy fizessenek a munkádért.
2016. febr. 12. 18:07
 33/56 anonim ***** válasza:
68%

Jól figyelj. Programozás nélkül ZSÍR alkalmazásod lesz!! Két hónapon belül.!! Milliomos. Nem. Milliárdos leszel!

1. Csinálj egy alkalmazást, ami futtatja a háttérben az Ubert.

2. Rakd a logó elé a saját logód.

3. (opcionális) A remekművet a személyi számoddal együtt küldd el az Ubernek :D

2016. febr. 12. 19:04
 34/56 id. Piszkos Fred válasza:
26%
5 éve programozok hobbi szinten, szeptember óta PTI szakos az ELTE-n. 2 hónap alatt nem fog neked ez összejönni, főleg nem C++ és Java nyelveken. C#-ban még talán...
2016. febr. 12. 21:56
 35/56 anonim ***** válasza:
25%
2 hónap bőven elég, de minek szórakoznál forráskódokkal? Készíts képernyőképeket az említett appokból lépésről lépésre, aztán paintben rajzold át saját dizájn szerint. Utána dobj össze egy primitív appot, ami minden érintésre a következő képernyőképet mutatja teljes képernyőn. Úgy fog tűnni, mintha működne, senkinek nem fog feltűnni.
2016. febr. 12. 23:44
 36/56 anonim válasza:
100%
Én is könyvből tanulok programozni, kb 3 hónapja, Alex Allain - Jumping into C++ könyvét használom, minden nap foglalkozom vele, de egyenlőre még csak a tic-tac-toe játékig jutottam el. Ez nagyon alap szint, szerintem ne is próbálkozz vele 2 hónap alatt. Ez magánvélemény, de a többiek sem gondolják máshogy ahogy nézem :)
2016. febr. 13. 11:08
 37/56 anonim ***** válasza:
71%

Most jól megmondtad öcsisajt!

Kész van már a teljes weboldal 2 nap programozás után?

2016. febr. 13. 13:38
 38/56 anonim válasza:
85%
Ez igen, öcsém, te aztán tudsz valamit... :D kár, h. nem fog sikerülni ez a projekt. :P
2016. febr. 13. 13:45
 39/56 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom, hogy ki ad neked ezért pénzt, de a megrendelődnek 2 hónapon belül igen komoly meglepetésben lesz része. :D
2016. febr. 13. 15:33
 40/56 A kérdező kommentje:

" nem kapok érte pénzt irígyek. elvállaltam, hogy ne dobjunk ki rá pénzt előre"

öcsisajt?

úgy érzem nálad nagyon ráhibáztam:( pedig nem megbántani akartalak, motiválni.

a honlapra pedig 2 hónap elég lesz nyugi.

2016. febr. 13. 16:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!