A programozásnak csak az eleje nehéz?
Nem értelek, hiszen az eleje mindig a legkönyebb.
#include <stdio.h>
Én a helyedben videós tutoriálokkal kezdeném. A jutub tele van videókkal ahol tényleg az alapoktól kezdik a magyarázást, akár az IDE felinstallálásával.
A könyvben általában kitérnek az olyan részletekre, is mint pl mi történik a háttérben a regiszterekkel. Az ilyenekbe akkor érdemes belemenni ha már van valami fogalmad a programozásról. Ha majd egy egyszerűbb algoritmust meg tudsz írni magadtól, majd jobban megfogod érteni ezeket a dolgokat.
nem, minél tovább jutsz, annál bonyolultabb.
szerintem az alapokkal lesz a bajod, csak stabil alapokra lehet építkezni. keress egy könyvet, ami jól elmagyarázza a dolgokat. ahogy írták, nagyon jó interaktív tutorialok is vannak a neten. sajnos a legtöbb angol, de a programozás anyanyelve, szóval arra is érdemes lenne ráfeküdnöd.
nekem mondjuk anno sokat segített a java agyhullám könyv, mert nem a szokásos száraz megközelítést alkalmazta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!