Online MMO játékhoz hack program készítése, adatbázis feltörése?
Üdvözletem. Van egy játék, Gates of Andaron, nem tudom ki mennyire ismeri, de nem is ez a lényeg.
Ugye ez egy online MMO játék, amelyben van "pénzünk", ez esetben arany.
Készítettem már ehhez a játékhoz privát szervert, szóval elég jól átlátom a dolgokat, hogy mi merre van. Minden karakternek egy adatbázisban vannak letárolva az adatai. SQL adatbázis. Ide kellene nekem valahogy eljutnom, hogy a saját karakteremhez tartozó arany mennyiséget átírjam.
Hogyan kezdjek ehhez hozzá?
Vagy hogyan készítsek ehhez a játékhoz valamilyen egyszerű, speed, damage, hacket?
C# ban tudok programozni. egész jó szinten.
Hogyan kell egy ilyen jellegű program megírásához hozzákezdeni? Milyen információkkal?
Ha te ezt itt kérdezed meg, akkor joggal fog mindenki (köztük én is) komolytalannak tartani, még ha a szándékod valójában komoly is. Ez azért van, mert az informatikusoknál van egy beidegződés, hogy előbb keress aztán kérdezz. És hát nem úgy tűnik, mint aki sokat tett volna a dolog érdekében.
Hogy hasznos is legyek, van egy oldal, a
Ezen tudsz gyakorolni, hogyan törj fel dolgokat. Meg van még egy ilyen is:
Aminek utána kell nézned, az az SQL injection. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!