Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Informatika érettséginél...

Informatika érettséginél bevált könyvek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szakot váltok az egyetemen, az ELTE-IK-ra jelentkezem, azonban sajnos a felvételihez szükséges egy informatika érettségi is, amivel még nem rendelkezem, most májusban megyek vizsgázni belőle középszinten. Akiket kérdeztem, azok vagy nem készültek külön semmiből, vagy már fogalmuk sincs, hogy miből tanultak rá, ezért fordulok hozzátok, hogy hátha ismertek valami minőségi könyvet / jegyzetet, ami elég lenne a sikeres vizsgához és bevált nektek is.

Válaszaitokat előre is köszönöm!

2016. febr. 4. 15:19
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki válaszát!

Kiadott tételekről nincsen tudomásom egyelőre, mert azt sem tudom, hogy melyik oktatási intézményhez rendelnek ki a vizsgára, úgyhogy akkor valóban marad a Google, és megnézem a linkeket is, amiket küldtetek, de reménykedtem, hogy van valami jó könyv, amiben össze van foglalva minden szükséges ismeret a vizsgához, hogy ne kelljen mindenre rákeresni.

"Lehet le vagyok maradva, de mikor én csináltam középszinten még nem volt programozási feladat, és a tételeket pedig előre kiadták (lévén középszint)."

Igen, nem lesznek sajnos programozási feladatok, de említettem is, hogy miért írtam ebbe a kategóriába a kérdést.

"A magyar könyvek borzalmasan színvonaltalanok, az angol nyelvűek között van sok ami remek, csak elég drágák. 8-20 k HUF."

Beszélek angolul is, viszont sajnos ennyi pénzt nem érne meg nekem egy érettségi, így is 17.000 forint csak az informatikavizsga, de azért köszönöm.

"Robinkát ignoráld pls, már máshol is bebizonyította, hogy ütődött."

Tisztában vagyok vele, hogy nincsen programozás a középszintű érettségin, ő csak próbálta kiemelni, hogy miért tettem fel ebbe a kategóriába a kérdésem.

2016. febr. 5. 01:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Tételeket egyáltalán nem adnak ki, csak témaköröket. Ha nem tudod, hova osztanak be, akkor feltételezem, hogy a kormányhivatalnál jelentkeztél vagy fogsz jelentkezni, és ebben az esetben az oktatas.hu-n találod meg a témaköröket az aktuális vizsgaidőszak nyilvánosságra hozott anyagai között.
2016. febr. 5. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!