Ismeretlet1 kérdése:
Szeretnék venni egy gamer egeret, csak tanácstalan vagyok hogy milyet vegyek. Tudnátok ajánlani bevalt egereket?
Figyelt kérdés
Közép kategóriás áron
(kb 5000 Ft)
2015. dec. 6. 01:39
1/8 anonim válasza:
asus wt425. Istenien illeszkedik kézre, dpi max 1600, vezetéknélküli és istenien halk ha kattintgatsz. Ennél jobb valószínűleg nincs is a piacon. Persze 5eftért amúgy is csak belépő szintű egeret kapsz.
2/8 anonim válasza:
5 ezerért maximum "gémernek" nevezett valamit lehet kapni.
3/8 anonim válasza:
"Közép kategóriás áron
(kb 5000 Ft)"
Igen, irodai szinten középkategória és azon belül nagyon jó minőségű termékeket lehet kapni. 10 ezertől kezdődik a belépőszint játékra.
4/8 anonim válasza:
Belépőszint az 1600dpis egerek. De amugy a legjobb.magyar cs go-s egy szar 1000ftos logitech egeret használ.;d
6/8 anonim válasza:
hát, mondjuk erre nehéz választ adni, de gabesson-ra gondoltam.
7/8 anonim válasza:
#6: Tényleg? Én mindig Zowie egerekkel láttam játszani.
8/8 A kérdező kommentje:
És 10.000 Ft ig milyet ajánlanátok?
2015. dec. 13. 03:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!