Az alábbi feladatban tudnátok segíteni (C)?
A feladat: [link]
Eddig jutottam: [link]
Biztos vannak bent nagy hülyeségek, leírtam ott kommentben hol akadtam el, van rá esély hogy nagy változtatás nélkül be lehessen fejezni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Minek csináltál egy saját getline függvényt?
Borzasztó rossz a függvények felépítése, elnevezése, funkciója.
szame() függvény: Pont fordítva működik, mint kellene.
Ha nem szám, akkor ad vissza 1-et, tehát egy elágazáson belül, pont nem tudod értelmesen tesztelni.
joszame() függvény:
Ugyanazt csinálja, mint az előző, csak még be is olvas... Teljesen rossz megközelítés, valamint a neve is teljesen félrevezető.
Teljesen meg kellene szüntetni.
szamdobasok() függvény:
Ismét elég félrevezető a neve, azt gondolnám ez számol valamit, miközben megint csak logikai vizsgálat, megint csak rosszul.
jodobasok() függvény:
Ugyanaz a probléma, mint a joszame()-val. Fölösleges és még félrevezetőbb.
char dszama[MAXDOBAS+1];
Megint félrevezető. Dobások száma várhatóan egy int típus lenne, nálad karakter tömb... Mi ez egyáltalán?
Teljesen áttekinthetetlen és nehézkesen érthető az egész, nem szép megoldás.
Leírtam mit csináltál rosszul, mit kéne másképp.
Ez a tipp.
Azt, hogy egyszerű magyar mondatokat nem tudsz értelmezni... Nem az én hibám.
Jah és még ki is oktatsz? :D :D :D
Ekkora egy hisztis, nagyarcú hülyegyereket :D :D :D
Elhiszem, hogy kezdő vagy, de ez a kód szörnyű. Két függvényed majdnem ugyan az csinálja, char tömbben tárolod a dobások számát???
Ráadásul annyira túlbonyolítottad és átláthatatlanná tetted, hogy azon kívül, hogy azt csinálja a program amit kér a feladat (ebben sem vagyok biztos), a program egy kerek nulla.
Talán próbálj meg saját magad kitalálni a megoldást. Ne mások függvényeit meg megoldását írogasd át, mert ez lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!