Hogyan működik az alábbi kód? (C nyelv) Valaki magyarázza el a rekurzió folyamatát nekem az alábbi esetben ( mikor honnan hová lépked ki-be)
Figyelt kérdés
#include <stdio.h>
int main(){
int i = 4, j=1;
while(i){
j=i;
do{
if(j>0) j--;
else j++;
printf("%d",j);
}while(j);
i/=-2;
printf("%d",i);
};
printf("\n"); system("PAUSE"); return 0;
}
2015. dec. 21. 12:04
1/7 anonim válasza:
Itt nincs semmilyen rekurzió (eleve a mainen kívül más függvény sincs).
Amúgy mit akar csinálni ez a kód?
2/7 anonim válasza:
Nagyon szívesen elmagyarázom neked.
Viszont jól jönne egy példa, mert amit küldtél abban bizony nincs rekurzió.
3/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat, rosszul fogalmaztam. A rekurzióhoz tényleg semmi köze.
Amit kiír
3210-2-10100
Miért ezt írja ki ? Hogyan lépeget és változtat értéket?
2015. dec. 21. 16:31
4/7 anonim válasza:
Elinditod debuggerel es soronkent vegig lepkedsz rajta.
5/7 anonim válasza:
Ezen nincs mit magyarázni, végig kell követni a futását (sok értelmét nem látom)
6/7 A kérdező kommentje:
De nem értem hogy mikor hol hogyan honnan hová lép ki vagy be. Nem tudod végigkövetni ez a gond! lépésről lépésre el kellene magyarázni!
2015. dec. 21. 18:49
7/7 anonim válasza:
Pontosítanék, te nem tudod végig követni. Mint már írtam korábban lépkedj soronként végig debuggerel, vagy ha az nem megy írasd ki i,j értékét minden változtatás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!