Melyiket kezdjem el?
Figyelt kérdés
Valaki tud egy jó kis c# vagy java scriptes tutorialt
És még azt akartam megkérdezni hogy melyiket kezdejem el egy számítógépes játék készítéséhez
2015. nov. 19. 19:51
1/5 anonim válasza:
Nem akarom elvenni a kedvedet, de egy játék megírása(nem pong vagy malom kategória) kezdőként nem fog menni, elég sokat kell tanulni hozzá. Amúgy ha jól emlékszem, a Unity C#-ot használ, úgyhogy ha az a célod, hogy minél hamarabb játékokkal foglalkozz, ez az út valamivel rövidebb. Amúgy mindegy, mindkét nyelv alkalmas a feladatra.
2/5 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem könyű elkészíteni egy játékot (game makert használtam). de nekem ennek elenére megtetszet mikor az internetről össze visza letöltőt sprite-ok ból játék lett.
2015. nov. 19. 20:01
3/5 anonim válasza:
Unity C#-t és a Linux oldal mit kap? :D Inkább: C, C++, C#
4/5 anonim válasza:
Hogyne, C nyelven 2015 -ben játékot írni :D
5/5 anonim válasza:
grafikusat elég szar, de egyszerű konzolosat lehet c-ben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!