Olyan sorsológépre lenne szükségem ami a bennmaradt neveket mindig egyel növelné. Hasonlóan mint az éhezők viadala filmben?

#SimkoL:
Klassz lett, esz a sárga irigység, vagy mit szokott az csinálni. Asz'szem, hamarosan kiírom a „Hogyan csináljak Lazarusban saját POV-Ray szerkesztőt?” kérdést, aztán megyek sörözni.
De ne legyen túl bonyolult!
Még a tömböket se értem biztonsággal.
De ha van egy irány az már haladás.

„Én csak egyszerű random sorokkal kísérleteztem és kifogytam belőle.”
Jaj, ne, így nem lehet semmire jutni. Előbb értsd meg a problémát, és bontsd fel olyan apró fejtörőkre, amiket már programnyelven is meg tudsz fogalmazni és -oldani. Ha meg nem megy, egyelőre keress egyszerűbb feladatot. Egyébként az ilyen jellegű programokhoz (a sokkal egyszerűbbekhez is) szükséged lesz a tömbökre, a későbbiekről nem is beszélve, úgyhogy ne siettesd, előbb azokat értsd meg tökéletesen. Igazából nagyon egyszerű dologról van szó, és ezért mindenféle szimpla programocskával begyakorolhatod.
P.S.:
Itt egy ifjú kísérlete arra, hogy hátha program lesz abból, ha megpróbál emléknyomok alapján pascal-szerű sorokat írni egymás alá:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programozas_..
Szívszorító...

@SimkoL:
Meg, tegyük hozzá, nem is igen értem, kinek van mumpsza. Na bumm, ha egy csicsa lemaradt, a program remekül funkcionál Wineban is -- hogyha valaha Éhezők Viadalát fogok rendezni, ezzel a részével már nem kell törnöm magam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!