Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Linuxban a termios. H könyvtár...

Linuxban a termios. H könyvtár milyen lehetőségeket kínál?

Figyelt kérdés
Kérem szépen, ha lehetne nagy vonalakban elmagyarázni, érthetően. A neten csak angol oldalakat, ileltve 1 magyart találtam, de én viszonylag kezdő vagyok ehhez, hogy megértsem. Egy nagyon jó összefoglalót, ha tudnátok linkelni is esetleg azt megköszönném, de kérlek ez tényleg jó és érthető legyen, ne az első Google találat... Előre is köszönöm! :)
2015. okt. 18. 22:29
 1/5 A kérdező kommentje:

termios.h

iletve C-ről van szó

2015. okt. 18. 22:30
 2/5 anonim ***** válasza:

"A neten csak angol oldalakat, ileltve 1 magyart találtam, de én viszonylag kezdő vagyok ehhez, hogy megértsem."

Akkor ne akard megérteni, majd megérted ha azon a szinten leszel.

2015. okt. 18. 22:43
 3/5 A kérdező kommentje:
fontos megértem, mert kell a házihoz... ezért kérek segítséget, remélem, hogy akad itt jó fej is :)
2015. okt. 19. 10:57
 4/5 A kérdező kommentje:
esetleg egy érthető magyar könyvnek is örülnék, ha tudnál megnevezni egyet-kettőt :)
2015. okt. 19. 11:06
 5/5 anonim ***** válasza:

A terminál I/O interfészek definícióit tartalmazza.

Ennek a szerkezete nyelvileg egyszerű, ha szótárral sem érted, akkor valószínűleg magyarul sem értenéd:

[link]

2015. okt. 20. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!