Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogy lehet megoldani VISUAL...

Hogy lehet megoldani VISUAL BASIC-ben?

Figyelt kérdés

Azt akarom megoldani, hogy egy panelben meg tudjak nyitni (mp3,jpg,...) ugy hogy mutassa ki hogy az epp most milyen is mp3 vagy jpg a meretet kepnel a felbontast es zenenel a hosszat.

Ugy mint 1 sima lejatszoban ki irja hogy mekkora es a hosszat de en 1 panelben szeretnem

2010. márc. 11. 18:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom pontosan mit értesz "1 panel" alatt. Én úgy csinálnám, hogy gyakorlatilag létrehoznék két különböző panelt egymásra, és mindig azt tenném láthatóvá, amelyik éppen be van töltve. A felpakolt objektumok "Visible" tulajdonsága szabályozza a láthatóságukat.
2010. márc. 11. 18:53
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem ertem.

Ugy akarom hogy van 1 gomb openfiledialog-gal es amit meg nyit az jelenyen meg 1 panelben a gomb mellet h az illeto lassa h mit is nyitot meg.

2010. márc. 11. 19:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Aha, akkor viszont én nem értettem meg, hogy mit akarsz :)

Azt viszont sajna nem tudom hogyan lehet (de lehet) módosított OpenDialogBox-ot létrehozni. Valószinűleg új projectként, de nem futtatható fájlt, hanem vezérlőt kell létrehoznod.

2010. márc. 11. 23:56
 4/5 anonim ***** válasza:
visual basicben egy az egyben tudod használni média fájlok lejátszására a windowsba media player-t. Valahogy be kell importálni az eszközök közé, de már nem emlékszek teljesen, mert régen volt.
2010. márc. 12. 12:55
 5/5 A kérdező kommentje:

azt en is tudom h belehet de akkor windows media player-em lesz.

Nekem nem kel h jatsza le csak mutassa a fajlt adatait.

2010. márc. 12. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!