Visual Basic-ben hogyan lehet egy szervert működtetni, hogy például egy chatet vagy egy parancsot egy másik számítógép megkapjon, ha én írok például valamit?
Figyelt kérdés
FTP szerverrel való csatlakozást próbáltam, csak sajnos a frissítésnél nagyon belassul a program és amíg nem szedi le az adatot addig nem lehet vele semmit csinálni.2011. szept. 15. 11:05
1/8 anonim válasza:
szia!
Adatbázis kiszolgáló! Csatlakozol valamilyen db szerverhez a netten és ott megfelelő időközönként futtatsz egy query-t ami frissíti az adataidat. B verzió direktben a másik gépre kapcsolódsz rá egy socketten keresztül és úgy küldesz üzeneteket!
2/8 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget, bár elég kezdő vagyok a téren, tudnál adni egy részletesebb leírást, ezt körülbelül hogyan is kell? bár közben a neten is keresgélek mert eddigi tudásom 90%-át a netről tanultam:))
2011. szept. 15. 19:44
3/8 anonim válasza:
5/8 A kérdező kommentje:
a videós az csak lanon jó, nem?:S nekem olyan megoldás kell, ahol nem csak lanon belül érem el a másikat.
2011. szept. 17. 16:10
6/8 A kérdező kommentje:
amúgy a program linkje sem működött, csak 1 gépen, még lanon sem sikerült:S
nem chatet szeretnék, csupán annyit, hogy mondjuk egyik program a másiknak átküldjön egy szöveget, azt valaki itt el tudná magyarázni?
2011. szept. 17. 16:49
7/8 anonim válasza:
szia!
Ne komplett kódot keressél! A két linkem elindulni segít! A többit old meg!
8/8 A kérdező kommentje:
nem kódot keresek, hanem részletes segítséget kérek, mert kezdő vagyok.
amúgy a linkek jók, csak amit letöltöttem, ugye előbb teszteltem, hogy csinálja e azt ami nekem kell, és nem működött, ez a bajom.
köszönöm
2011. szept. 17. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!