Mennyi idő alatt lehet elsajátítani a JAVA nyelvet öntanulással?
Figyelt kérdés
..ha van jó netes jegyzetem, illetve van biztos alapú C prog.nyelv tudásom.2010. márc. 11. 14:10
1/9 anonim válasza:
Ess neki, itt a hosszú hétvége, hétfő estére jó leszel.
2/9 anonim válasza:
Ha az a C tudás C++-t is takar, akkor gyakorlatilag nagyon könnyű dolgod lesz, a hosszú hétvégén elég jól belejöhetsz. Ha viszont az objektumokról sok újat tudnak mesélni, akkor azért kellhet néhány hét míg belerázódsz.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon-nagyon biztató információkat adtatok:)
Igen, a C++ -ra is kiterjed a tudásom. Sőt az objektum-orientált programozásból is van egy alapszintű ismeretem, csak fel kell idéznem.
2010. márc. 11. 16:38
4/9 anonim válasza:
Miért akarsz Javaul megtanulni?
5/9 anonim válasza:
A Javat én azért nem ajánlom mert jelenleg olyan bizonytalan a sorsa a Javanak hogy nagyon
6/9 anonim válasza:
Annyira nem lehet bizonytalan, hogy egy hétvégét ne érjen meg!
7/9 anonim válasza:
azért az egy hétvége erős túlzás.
Én inkább két hetet mondanék. Először is olvass el egy comparison chart-ot, hogy képbe kerülj, és utána lehet kezdeni az átszokást. Két hét után már kezdesz majd belejönni, viszont az igaz hogy a szintaktika majdnem ugynaz, de azért a koncepció kicsit más. Rengeteg API van, amit használhatsz, viszont sokkal több kötöttség is van a C++-hoz képest. Ezekre több idő kell
8/9 anonim válasza:
tekintve hogy kb két hónapja ismertette az oracle a stratégiáját, amiben azt festették le, hogy nyomják tovább a java-t, sőt optimalizálni akarják, a "bizonytalan" jelző komolytalan. Tanuld csak, bajod nem lehet belőle. Már csak azért sem mert mégha meg is szűnne, vagon már kész és fejlesztés alatt álló rendszer java-ban van írva. Tulajdonképpen ez az egyetlen valóban platform független ingyenes progr. nyelv.
9/9 anonim válasza:
amihez ráadásul rengeteg ingyenes fejlesztő eszköz is tartozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!