Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Az UDK vagy a CryEngine3...

Az UDK vagy a CryEngine3 lehet jobb? Azért kérdem mert a legjobb játékmotor használatát szeretném elsajátítani.

Figyelt kérdés
Programozók alaposan átgondolt válaszát várom.
2011. aug. 22. 02:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy legjobb.

Adott feladatra van. Amúgy egyáltalán tudsz programozni? Mert akkor ilyen blődséget nem kérdeznél :)

Adott motor használatát meg teljesen fölösleges elsajátítani, ugyanis folyamatosan fejlődnek.

Ez az első ok. A másik, hogy mind a két, általad említett motor annyiba kerül, amennyit normális munkával kb egész életed alatt nem szedsz össze.

Tanulj meg programozni, és írj saját, specifikus grafmotort. Sokkal jobban jársz, és sokkalta többet megtanulsz arról, mi is szükséges egy grafikus motorhoz.

2011. aug. 22. 06:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Jövőre mindenkinek elérhetővé teszik az iw4-es motor forráskódját.(Doom 3 motorja)
2011. aug. 22. 10:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem is kell össze szednem semmilyen pénzt a játékmotorra mindkettő megvan.
2011. aug. 22. 12:55
 4/7 anonim ***** válasza:

És mégis mit kezdesz vele, csak kérdem? :D

Ha bármit írsz vele, és kiadod, akkora pert akasztanak a nyakadba, hogy még a dédunokád is híd alatt fog rakni.

Írj sajátot, használd azt, többet érsz vele, plusz ezerszer többet tanulsz.

2011. aug. 22. 17:29
 5/7 A kérdező kommentje:
És ha azt mondanám,hogy nem az ő motorjukkal írtam hanem egy ingyenes szabadon felhasználható..... ??
2011. aug. 22. 18:33
 6/7 anonim ***** válasza:

És szerinted bevennék? :D

Ha ilyen terved van, akkor használj ingyeneset. Hidd el, akik ilyenekre figyelnek, értenek eléggé ahhoz, hogy visszafejtsék a kódot, és egy pillanat alatt kiderül, hogy az övék.

Te pedig kétlem, hogy annyira értenél hozzá, hogy teljes mértékben átírd. Már csak azért is, mert ha értenél hozzá annyira, akkor már írtál volna egyed magadnak.

Én is ebben a cipőben járok, épp írom a grafmotoromat, küzdök vele. De hidd el, ne próbálj meg ilyenekkel kalózkodni. Pláne ekkora szofvercéggel szemben. Tényleg leperlik rólad a gatyát is, anélkül, hogy megmukkanni lenne esélyed.

2011. aug. 22. 18:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Sir Butcher

non-comerical use.. szval szabad felhasználásra vannak csak pénzt nem kérhettsz eltőluk mert akkor 15% az övék !.. :) csak utánakell járni google amugymeg cryengine 3 én is azt hazsnálom és jobb mind az udk,felh barátabb és a grafikája is szebb szerintem :)cryengine3 <3

2012. máj. 29. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!