Hol tanulhatok C++ programozási nyelvet? (többi lent)
A könyvek csak az alapokat adják, nem valószínű hogy egy könyv elolvasása után már egy működőképes programot fogsz írni.(De azért én is támogatom egy jó könyv elolvasását)A legjobb módszer a megtanulásra az hogy egy másik software nyílt forráskódját elolvasod és megérted.Pl.: van egy játék amit már megtanultál(mit,hova,hogyan) és annak a forráskódját elolvasva próbálsz rájönni hogy hogyan működik.Átírsz egy funkciót, játszasz a kóddal...
Tipp: kezd valami könnyűvel(csak pár sorossal)
Nyílt forráskódú oldalak: freecode, sourceforget, github stb
Remélem segítettem :D
Egy kód átírásából tanulni? Úgy, hogy nem tud programozni? Ez tényleg zseniális ötlet egy könyv helyett. :D
Egy könyvben általában vannak jó példák, amiknek a megcsinálásával megérti az alapvető programozási szerkezeteket, elágazásokat, ciklusokat, stb. Utána túrhatja más kódját.
"Egy kód átírásából tanulni? Úgy, hogy nem tud programozni? Ez tényleg zseniális ötlet egy könyv helyett. :D " - Hát nem ezt írtam, hogy én is ajánlok egy jó könyv elolvasását? :D
De könyv helyet inkább ezt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!