Pascal, C, Python nyelveken programozási tételek vannak valakinek? (bővebben lent)
Érdekelne hogy milyen nyelven hogy néznek ki ezek, mennyiben más a megvalósítás, a logikája stb.
Már nem diák vagyok aki most tanulja és "reményekedek benne hogy majd megírja valaki". :-)
Gondoltam, hátha megvan valakinek (megírta régebben) és szívesen bemásolná.
Nem utaltam a kérdésben semmi olyanra - szerintem - , hogy helyettem végezzen el bárki bármit.
Ha tudsz olyan keresőszavakat, amelynek hatására egy-egy adott programozási nyelven megtalálható kompletten kidolgozva minden témakör, amely a programozás tanulása során elő szokott jönni, az nagyon érdekelne.
Szerinted ez egy nagyon egyszerű "bemelegítő szintű keresési feladat", ezért érdekelnének a keresőszavak, miként találom meg - lehetőleg - az összes témát egy-egy nyelven.
Google("programozási tételek pascal")[0]:
Google("programozási tételek c")[0]:
Itt még sok más is van, ráadásul magyarázószöveggel kísérve.
Fentebb utaltak rá, hogy akkor külön kell keresni, külön fogod megtalálni.
Vagy ha bemész egy henteshez akkor is elkezded verni a pultot, hogy miért nem árulnak karalábét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!