WordPress importáló készítése?
Jelenleg WordPress-t használ az oldalam, amíg a saját CMS készül. Nem akarom, hogy elvesszenek majd a régebbi bejegyzések, viszont túl nagy munka lenne mindegyiket átmásolgatni, így arra gondoltam, hogy írok egy WP importáló szkriptet. A működési elve a következő lenne:
Leszedné az WordPresses adatokat az adatbázisból, majd feltöltené egy másik adatbázisba, olyan formában ahogy az én CMS rendszerem használja. Ez mennyire lenne erőforrás igényes, 100 körüli bejegyzésszámmal?
Maximum pár másodperc alatt lefutna, ha jól írod meg. A memóriahasználatot észre se veszed.
100 rekord semmi.
#1 vagyok
> Jó, csakhogy a bejegyzés címe, bevezető szövege, teljes szövege, dátuma, stb. mind át kellene, hogy kerüljön. Így sem megterhelő?
A "rekord" szó alatt ezekre is gondoltam, tudom mi van egy blogbejegyzésben. :) 100 rekord semmi, milliós nagyságrendekkel dolgozom, azokkal is pár másodperc alatt fut 1-1 jól megírt művelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!