Hogyan tudnám a leírásban szereplő értesítési rendszert wordpressbe integrálni?
Van egy ilyen értesítési rendszer, amit a netről szedtem le:
Arra lennék kíváncsi, hogyan lehetne kivitelezni, hogy ha az adott felhasználó be van jelentkezve a Wordpress oldalamba, és valaki válaszol egy kommentjébe, akkor megjelenjen egy olyan ablak, amit a picture one gomb megnyomásakor észlelünk.
Fontos lenne továbbá, hogy a profil képet be tudja kérni gravatar.comról, feltéve ha van, ha nincs akkor jelenítse meg az alap komment ikont (azt hiszem mystery man, vagy mi a neve.).
Ha lehetséges, a lehető legegyszerűbben magyarázzátok el számomra, mert nagyon új vagyok a programozás tekintetében és inkább tekintem magam bloggernek, mint programozónak.
1., nézz utána, szerintem vannak hasonló wordpress modulok. Ha van PHP gyakorlatod azokat testre tudod szabni, ha nincs, akkor keress valakit, aki már csinált hasonlót.
Ha ott akadtál el, a Wordpress oldalakon alapból tiltott a PHP én olyankor execPHP plugint használok
Ebben tévedsz, nincsenek hasonló pluginok.
Nem ismerek senkit, azért dobtam fel itt a kérdést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!