Hogyan tudnék pénzt keresni egy alkalmazás/játék ötlettel? Hogyan lehet appokat készíteni? Hol fogjak hozzá?
Rengeteg ötletem van, szerintem könnyen tudnék az ötletemmel pénzt keresni, viszont nem tudom, hogyan működik ez...
Rendben, megvan az ötlet! Gondolom meg kellene csinálni egy próbaverziót, amivel bemutatom a lényegét!
Ezután kinek lehet ezt eladni és mennyi pénzt lehet keresni egy esetleges sikeres dologgal?
Pl: a flappy bird? Ask.fm, (alkalmazás), sugway surfers, minion rush, stb... Menetrend infó esetleg, vagy vmi nagyon hasznos app!
Egy egyszerűbb mobile alkalmazást vagy facebook szerű programmal mit lehet kezdeni?
Természetesen úgy képzeljétek ezt el, hogy egy eddig nem ismert dolog, nem tudni, hogy kapós lesz-e vagy sem...
Hogyan lehet ezekkel a dolgokkal pénzt keresni?
Illetve hogyan kezdjek hozzá?
Nem vettek fel egyetemre, jövőre újra felvételizek, szóval ebben az évben ilyenekkel szeretnék foglalkozni!
Van vmi hasznos könyv esetleg vagy weboldal?
Egy átlag ember tud mobil alkalmazást készíteni?
Vagy sétáljak be az ötleteimmel és védessem le, majd csináltassam meg másokkal?(gondolom ehhez akár milliók is kellhetnek :/ )
Aki jártas a témában, kérem segítsen nekem!
Mindent szívesen meghallgatok és elolvasok!
Ötletet eladni a legnagyobb baromság a világon, egyrészt csak egy nevetséges összeget kaphatsz érte, ha egyáltalán, másrészt meg baromi nehéz lenne rá vevőt találni. Ötlete mindenkinek van, ami nem hoz biztos pénzt, azt kb lehetetlen eladni(és ebben az iparban semmi sem hoz, hacsak nincs mögötte annyi marketing, hogy mucsaröcsögén is megismerjék a cuccodat). Ha meg megveszik, és valóban siker lesz, akkor valószínűleg borzasztóan bánni fogod, hogy eladtad az ezredrészéért annak, amennyit behozhatott volna.
Ha flappy bird ötlettel spammeltél volna milliónyi fejlesztőt, akkor valószínűleg mindegyik elhajtott volna a búsba. A szerencse miatt lett sikeres, nem a jó ötlet, vagy game design miatt. Angry birdsnél szintén ez a helyzet, volt már ezer és egy ilyen játék, bőven a játékra alkalmas mobil eszközök előtt is.
Úgy keresel pénzt vele, hogy megírod a programot, aztán zaklatod a google\ms\apple\bármelyik store t, hogy rakják ki, aztán vagy kell a népeknek, vagy nem - de arra készülj fel, hogy általában az utóbbi áll fenn. Megcsináltathatod másokkal, de nem lesz olcsó(igen, milliók, csak és kizárólag a munkadíj - hacsak nem gusztustalan indai "fejlesztőknek" adod, ők olcsón dolgoznak).
Köszi az eddigieket!
Megfogadom a tanácsokat!
Viszont akkor tudnátok segíteni abban, hogy hogyan kezdjek neki a tanulásnak?
Hogyan, milyen programmal, milyen módon lehet elkezdeni egy ötlet megvalósítását?
Először szeretnék pár egyszerűbb játékot létrehozni, aztán haladni az összetettebbek felé!
Hogyan kezdjem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!