Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Az lenne hogy mennyiért...

Az lenne hogy mennyiért csinálná meg egy programozó pl. egy olyan játékot mint a FARMERAMA?

Figyelt kérdés

2013. jún. 8. 15:23
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
88%
2-3-4 millió, csak a programrész+grafika plusz a szerver felállítása, hostolása. Meg ami ezzel jár.
2013. jún. 8. 15:30
 2/22 A kérdező kommentje:
Én azért (jóval) Kevesebbre számítottam végülis nekem az is jó lenne hogyha leírná valaki hogy hogyan kell megcsinálni vagy elküldeni esetlegg egy olyan oldalt ahol részletesen ez le van írva.
2013. jún. 8. 15:39
 3/22 A kérdező kommentje:
Esetleg ha te ezt persze tudod akkor el tudnád nekem mondani ? :)
2013. jún. 8. 15:41
 4/22 anonim ***** válasza:

Hát azért egy játék fejlesztése, mind programilag, mind grafikailag és funkcionalitást tekintve neme gy 3napos meló, gondolhatod, hogy nem azért tanul valaki majd 10évet, hogy fillérekért összedobja neked.

A logikai felépítését el tudnám magyarázni, mondjuk lehet kevés lenne rá az itt beírható karakterek száma. Részletes leírás játék készítéséhez? Nem tudok róla.Ez sok apró modul, ami önmagában semmi sem jó kb, összepakolva egy nagy működő dolog.

2013. jún. 8. 15:43
 5/22 anonim ***** válasza:
Arról nem is beszélve, hogy szerintem a farmerama flash. az még dob az árán.
2013. jún. 8. 15:44
 6/22 anonim ***** válasza:
Kezdj inkább egy teveklub szerű játék kidolgozásával és ha már bug mentesen megy, gondolkodhatsz egy farmerama klónon is.
2013. jún. 8. 15:44
 7/22 A kérdező kommentje:
És ha emailban megírnád ? :) ---> Emailom:banyaibence@freemail.hu
2013. jún. 8. 15:45
 8/22 A kérdező kommentje:
És olyat összetudok még én is rakni kezdőként is ?
2013. jún. 8. 15:45
 9/22 anonim ***** válasza:
Játékot és Farmerama típusú oldalakat nem úgy írnák ám, hogy keresnek egy "Így csináld" leírást és kész... Egyedül sok évnyi tanulás és még több évnyi munka kell hozzá...
2013. jún. 8. 15:46
 10/22 anonim ***** válasza:
Gondolom nem lehetsz több 14-nél...
2013. jún. 8. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!