Maga a gondolkodásmód mennyi idő alatt alakult ki nálatok?
Figyelt kérdés
Itt az egyetem időszakot értem..2015. júl. 26. 17:48
2/4 anonim 

válasza:

Ha az OOP szemléletre gondolsz akkor nekem az első nagyobb saját program(pár ezer sor) írásakor alakult ki
3/4 A kérdező kommentje:
Algoritmikus gondolkodást értem ;)
2015. júl. 26. 18:17
4/4 anonim 

válasza:

Semmi nem kell hozzá. Lépésekre bontod a feladat megoldását a neked tetsző mélységben. A lépéseket is lépésekre, kizárólag ahogy neked célszerű, érthető. Ahogy eljutsz az általad használt fejlesztőeszköz elemi lépéseihez, írhatod is modulonként a cuccost, persze folyamatosan fel-feljegyezve dolgokat, amikre ezen túl is ügyelni kell (tehát nem az alaplépésekkel kapcsolatos, hanem a modulok közti zűrzavart kerüli el, vagy Gizike és a program közt kerüli el a hibákat, stb).
Alkotó lustaságban gondolkodj! Ugyanazt az utat be lehet járni nehezen is és könnyen is, ugyanazt az eredményt el lehet érni nehezen is, könnyen is. Gondolom nem a nehezítést választod... Itt nem az a férfias. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!