Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Delphiben ezt hogyan lehet...

Delphiben ezt hogyan lehet megoldani?

Figyelt kérdés

csináltam egy próba honlapot:

www.vkproba.fw.hu/uploader/php

és szeretnék csinálni egy programot aminek azt kellene csinálnia, hogy a beviteli mezőbe, automatikusan beírja azt amit én a programozásnál megadok. ezután pedig automatikusan rá kéne klikkelnie a "feltőltés" gombra, vagy pedig, magától automatikusan kéne nyomnia két tabulátort és egy entert.

2010. márc. 5. 15:49
 1/3 anonim ***** válasza:
nem fogsz tudni belepiszkálni az input type mezőbe.
2010. márc. 5. 15:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kellene hozzá honlap, mert totál fölösleges. Ezt ki kellene hagyni a folyamatból (ha csak nem egy php kód alakít még a feltöltött fájlon valamit). Lehet írni olyan vindóz szkriptet, ami ftp kapcsolattal feltölt egy fájlt. És mondjuk ez a vindóz szkript kiolvashatja a feltöltendő fájl nevét és elérési útját egy txt fájlból. A txt fájlt meg már tudod birizgálni delphiben, utána meg futtatod a bat-ot és kész.

De attól se vágnám hanyatt magam, hogyha kiderülne, hogy a delphi képes kezelni az ftp műveletet. Akkor bat se kell hozzá.

2010. márc. 5. 16:55
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi :))

[link]

Ezt találtam, és pont ilyen kellett nekem! :))

2010. márc. 5. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!