C/C++ programoozok tudtok php-ben is programozni?
Figyelt kérdés
akinek nincs d megtanulta magának a php-t is?iplomaja és cv c++ ban programozik az2015. júl. 9. 16:09
2/9 A kérdező kommentje:
majdnem az írás is csak jobbról balra megy
2015. júl. 9. 17:31
3/9 anonim válasza:
inkább töröld a kérdést, amíg mentheted a menthetőt.
4/9 anonim válasza:
Általában a C++ programozók akiket ismerek más nyelveken is tudnak programozni. Szerintem ez valahogy a C++ bonyolultsága miatt lehet, mert aki ehhez ért ugye annak a többi már könnyű.
5/9 anonim válasza:
Én a php egy részét újra meg kellett hogy írjam C-ben, mert a php önmagában nem fut el operációs rendszer nélküli 8 bites mikrokontrollereken.
6/9 anonim válasza:
Nem veletlenul, mikrokontrolleren ne futtass php-t.
Irj ra netiv kodot C-ben vagy C++-ban, ahogy kell.
Amugy meg valoban ertelmetlen a kerdes.
7/9 anonim válasza:
PHP mikrokontrolleren, gratulálok...
8/9 anonim válasza:
personal homepage on arduino best choice
9/9 anonim válasza:
Nem értem mi bajotok a mikrokontroller PHP-val, ha egyszer a vevő millió forintot fizet egy ilyen fejlesztésért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!